kursi

« previous entry | next entry »
Jan. 31., 2014 | 10:59 am
posted by: inke in pajautaa

esmu atlaista no darba (patiesībā visnotaļ skaisti "saīsināta"), kā dēļ šobrīd ir uzradies brītiņš brīva laika un labi resursi, lai pārkvalificētos vai uzkvalificētos.

Внимание, вопрос:

Kādi kursi (papildus citām labām īpašībām un prasmēm) manā CV Tevi, kā manu topošo darba devēju, varēs pārliecināt, ka tieši es esmu vajadzīgais papildinājums uzņēmumā?


//laikam jau tradicionālajā pārdošanas jomā, kur pēdējos 3 gadus esmu grozījusies. A bet ja nāk prātā kas labāks, droši uzklausīšu. Vēlos saņemt atbildi ar linkiem un pieredzi.

Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Jan. 31., 2014 - 11:17 am
#

http://inspiredacademy.lv/

Atbildēt | Diskusija


from: [info]inke
date: Jan. 31., 2014 - 11:34 am
#

varbūt ir atsauksmes par zīmolvadību?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Jan. 31., 2014 - 11:36 am
#

nez, pec pāris nedēļām varēšu pateikt atsauksmes par mārketinga komunikācijām, aizvakar bija pirmā lekcija

Atbildēt | Iepriekšējais


Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Jan. 31., 2014 - 01:12 pm
#

Mani pārliecinātu tas, ja tu norādītu, ko konkrēti proti, ko konkrēti esi darījusi un ko konkrēti gribi!


Kas ir tā pārdošana? Tu pārdevi kūpinātas vistas, kvasu no mucas, jaunus auto vai exclusīvus nekustamos īpašumus? Varētu būt, ka ir bišķi starpība.

Ko tu gribi darīt? Pārdot? Ko? Kam? Tu gribi tikai kaut ko tirgot, vai mācēt kaut ko vairāk?

Vajadzētu vispirms pašai sev atbildēt uz šādiem jautājumiem, un tad arī būs skaidrs, ko darīt tālāk. T.sk. vai un kādus kursus apmeklēt.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]inke
date: Jan. 31., 2014 - 01:22 pm
#

omg, sākās..

tāpēc es nepiesakos darbā pie Tevis.

uzdevu šo jautājumu, jo gribēju dzirdēt visdažādākās atbildes, kas nu kuram ienāk prātā no savas labākās pieredzes, jo šajā dzīves posmā esmu gatava apgūtu jeb ko, kas man liksies pietiekoši noderīgs un pamatots.

Anna ieteiks mācīties kūpināt vistas un pārdot, pastāstīs, cik tas ir aizraujoši un ienesīgi, kūpināšu arī vistas. Pēteris ieteiks kursus, kuros pusgada laikā no manis sataisīs neiroķirurgu - uz priekšu.

Par pārdošanu - labs pārdevējs var pārdot visu. Runa nav par preci, bet par procesu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Jan. 31., 2014 - 01:38 pm
#

Nu tad lai veicas! ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]inke
date: Jan. 31., 2014 - 02:04 pm
#

paldies par veiksmes vēlējumiem!

vēl turpinot domu - tā, kā man tiešām ir laiks un nauda kaut ko pamācīties, tad domāju, ka tieši kursi būs viens no faktoriem, kas palīdzēs atbildēt uz visiem tiem smagajiem jautājumiem.
protams, ka es varu iet un triekt darba devējam galdā savu CV un visas labās lietiņas, ko esmu darījusi, atbildēt uz jautājumiem "pēc grāmatas", lai gan gribas atbildēt no sirds un no rajona. Vai Tu dari to, kas Tev patīk?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Jan. 31., 2014 - 02:14 pm
#

Nu bet tev pašai vajadzētu būt kaut kādai nojausmai, kas tevi tieši interesē. Šo nojausmu saliekot kopā ar nelielu reālās situācijas apskatu, konstatēsi, kādas ir iespējas un varianti. Vismaz teorētiski.

Jo no tā, ka tev te tagad ieteiks - pavāru, zīmolvedības, metinātāju vai adīšanas kursus, diez vai tev kaut kas baigi skaidrāks kļūs. Ok, tas der, ja tu vienkārši gribi idejas tam, ko varētu pamācīties personīgas intereses dēļ, bet kamēr nav skaidra tava iepriekšējā pieredze un vēlmes attiecībā uz nākotni, ieteikt kaut ko konkrētu nav īsti reāli.



Vai es daru to, kas man patīk? Es, teiksim tā, daru to, kas man neriebjas un kas ir itin labs kompromiss naudas ģenerēšanai. Ja man būtu iespēja dabūt naudu neko nedarot, es tūliņ pat atšūtu visus klientus un sāktu čillot. :D Taču citu darbu nemeklēju. Līdz ar to, jā, tas man patīk.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]kkkungs
date: Jan. 31., 2014 - 02:02 pm
#

Ahahahaha! :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]inke
date: Jan. 31., 2014 - 02:09 pm
#

kas izraisa šo skanīgo smieklu šalti?

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]livia
date: Jan. 31., 2014 - 01:48 pm
#

bez linkiem, pati meklē, bet prasa programmas:

- 1C Trade- grāmatvedība, preču uzskaite, noliktava (aktuāli arī pārdevējiem)
- Navison- grāmatvedība
- Fidelio- ja sadomā strādāt viesnīcā
- Amadeus- tūrsima prog, avio biļešu/hotel rezervēšana-arī pārdevējiem

tā tādas, pirmās, kas nāk prātā.. bet in general tiešām iesaku apgūt specializētas datorprogrammas.. a pašu specialitāti jau nu pati, variants- visu varu, visu gribu nevienam uzticību neraisa parasti.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]inke
date: Jan. 31., 2014 - 03:05 pm
#

Paldies!
Grāmatvedība ir viena no lietām, ko apskatīju, kā iespēju, jo ar cipariem draudzējos un tas varētu noderēt daudzās jomās. Bija doma papildus apmeklēt bezdarbniekiem piedāvātos grāmatvedības kursus, lai rastos vispārīga sapratne par to. Navision papildus būtu variants, ir pat bijusi ļoti netieša saskarsme ar to, tāpēc ir +/- nojausma.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Jan. 31., 2014 - 03:13 pm
#

grāmatvežiem nemaksā daudz, ja vien neej uz kādu uzņēmumu, kas appiš valsti un caur melno grāmatvedību miljonus laiž cauri.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


t

from: [info]tiga
date: Feb. 1., 2014 - 12:29 am
#

vai arī outsourcing grāmatvedība.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]inke
date: Jan. 31., 2014 - 03:20 pm
#

Šķiet, ka pat ja topošajam darba devējam ieraugot šo prasmi manā CV, sirsniņa sāktu pukstēt straujāk īstās laimes priekšnojautās, diez vai mani pieņemtu darbā.

Tu strādā par mauksaimnieku?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Jan. 31., 2014 - 03:39 pm
#

tikai tad, ja piesakies būt par manu pirmo padoto.

bet ja nopietni, tad vispirms izpēti, kurus amatus meklē visvairāk un kurā no tiem tu gribētu strādāt un tad domā par kvalifikācijas celšanu. ja jau raksti, ka pārdot spēj jebko, tad arī vari jebkuram darba devējam iestāstīt, ka viņam vajag tieši tevi un apmaksāt arī tev normālus kursus, lai celtu kvalifikāciju.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]inke
date: Jan. 31., 2014 - 03:55 pm
#

iesūti tad man savu CV, maybe pieteikšos :)

lieta tāda, ka es jau ex-darba devējam sevi iepārdevu tik labi, ka viņš piedāvā apmaksāt man kursus, lai varu strādāt sirds darbu un nedusmojos, ka biju aiz strīpas, kad nācās "saīsināt". šībrīža situācija - visa kā tik daudz, viss tik garšīgs...

sliecos uz pārdošanu - ir bijusi pieredze digitālajā aģentūrā par anonīmo čiepu - zvanītāju, kas pārdod "lai jūs var atrast internetos", pēdējo gadu bija mazāk aktīvā pārdošana, vairāk jau atnākušo klientu aprūpēšana + piepārdošana saistībā ar investīcijām.

dziļi sirdī būdama emo-hipsteris čurāju zaļu no domas par darbu kādā zīmolu ligzdā, reklāmas aģentūrā vai tml., bet ir visai maza poņa, vai viss ir tik skaisti, kā izskatās.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]huinja
date: Jan. 31., 2014 - 05:02 pm
#

Es neko no dzīves nesaprotu, bet man Swedbank semināri liekas prestiži. Reku viens https://businessnetwork.lv/registracija-seminaram

Atbildēt


Truba

from: [info]blondaa_truba
date: Jan. 31., 2014 - 05:03 pm
#

Neesmu darba devējs un neko konkrētu nepateikšu, bet varbūt skaties uz IT pusi - tur viss strauji attīstās un kādam tak tos pakalpojumus jāpārdod. Ja pareizi neatceros, labāk atalgotais darbs LV ir tieši iekš IT

Atbildēt


kreiza

from: [info]kreiza
date: Jan. 31., 2014 - 09:35 pm
#

Ja esi laba pārdevēja, tad diez vai Tev vajadzīgi pārdošanas kursi. Drīzāk mani kā darba devēju interesētu, lai Tu arī pārzini to jomu, kurā taisies kaut ko pārdot. Tā ka Tev vajadzētu nojausmu, kurā jomā gribi strādāt. Jā, arī kā jau te komentārā minēja, tā varētu būt IT joma, līdz ar to arī šādi kursi derētu.

Atbildēt