kursi

« previous entry | next entry »
Jan. 31., 2014 | 10:59 am
posted by: inke in pajautaa

esmu atlaista no darba (patiesībā visnotaļ skaisti "saīsināta"), kā dēļ šobrīd ir uzradies brītiņš brīva laika un labi resursi, lai pārkvalificētos vai uzkvalificētos.

Внимание, вопрос:

Kādi kursi (papildus citām labām īpašībām un prasmēm) manā CV Tevi, kā manu topošo darba devēju, varēs pārliecināt, ka tieši es esmu vajadzīgais papildinājums uzņēmumā?


//laikam jau tradicionālajā pārdošanas jomā, kur pēdējos 3 gadus esmu grozījusies. A bet ja nāk prātā kas labāks, droši uzklausīšu. Vēlos saņemt atbildi ar linkiem un pieredzi.

Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

from: [info]inke
date: Jan. 31., 2014 - 03:20 pm
#

Šķiet, ka pat ja topošajam darba devējam ieraugot šo prasmi manā CV, sirsniņa sāktu pukstēt straujāk īstās laimes priekšnojautās, diez vai mani pieņemtu darbā.

Tu strādā par mauksaimnieku?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Jan. 31., 2014 - 03:39 pm
#

tikai tad, ja piesakies būt par manu pirmo padoto.

bet ja nopietni, tad vispirms izpēti, kurus amatus meklē visvairāk un kurā no tiem tu gribētu strādāt un tad domā par kvalifikācijas celšanu. ja jau raksti, ka pārdot spēj jebko, tad arī vari jebkuram darba devējam iestāstīt, ka viņam vajag tieši tevi un apmaksāt arī tev normālus kursus, lai celtu kvalifikāciju.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]inke
date: Jan. 31., 2014 - 03:55 pm
#

iesūti tad man savu CV, maybe pieteikšos :)

lieta tāda, ka es jau ex-darba devējam sevi iepārdevu tik labi, ka viņš piedāvā apmaksāt man kursus, lai varu strādāt sirds darbu un nedusmojos, ka biju aiz strīpas, kad nācās "saīsināt". šībrīža situācija - visa kā tik daudz, viss tik garšīgs...

sliecos uz pārdošanu - ir bijusi pieredze digitālajā aģentūrā par anonīmo čiepu - zvanītāju, kas pārdod "lai jūs var atrast internetos", pēdējo gadu bija mazāk aktīvā pārdošana, vairāk jau atnākušo klientu aprūpēšana + piepārdošana saistībā ar investīcijām.

dziļi sirdī būdama emo-hipsteris čurāju zaļu no domas par darbu kādā zīmolu ligzdā, reklāmas aģentūrā vai tml., bet ir visai maza poņa, vai viss ir tik skaisti, kā izskatās.

Atbildēt | Iepriekšējais