Veģetārās krēmzupas
« previous entry | next entry »
Jan. 28., 2014 | 05:41 pm
posted by: maigs in pajautaa
Dārgie cibieši,
Neturiet sveces zem pūra un padalieties ar savām (praksē izmēģinātām,) labu atzītu esam, veģetāro krēmzupu receptēm, kurām nevienojat klāt saldo krējumu vai sieru.
Paldies!
Neturiet sveces zem pūra un padalieties ar savām (praksē izmēģinātām,) labu atzītu esam, veģetāro krēmzupu receptēm, kurām nevienojat klāt saldo krējumu vai sieru.
Paldies!
from: vilibaldis
date: Jan. 28., 2014 - 06:58 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: termostats
date: Jan. 28., 2014 - 07:01 pm
#
Varbūt vēl pateiksi, ka pelmeņos, kotletēs vai cīsiņos ir jābūt gaļai?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: vilibaldis
date: Jan. 28., 2014 - 07:05 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: traffico
date: Jan. 28., 2014 - 07:07 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dzeina
date: Jan. 28., 2014 - 07:19 pm
#
Pilnīgi normāla krēmzupa sanāk, ja ne pārāk lielā ūdens daudzumā, kam piemestas Provansas garšvielas, timiāns, sāls un veģetārais buljona kubiņš, savāra kartupeli, burkānu un lielāko daļu puķkāposta, pieliek klāt vīnogu kauliņu eļļā saceptus sīpolus, vēl bik pavāra, nolej buljonu citā traukā un tad, pa mazam lejot katlā atpakaļ, visu lēni blenderē. Ja man kāds teiktu, ka tur klāt ir tas fakinais saldais krējums, tiešām noticētu. (izkopēju tekstu no savas pasenas gastronomiskās atklāsmes)
Dārzeņus, protams var variēt. Alternatīvās sastāvdaļas - puravs, brokolis. ķirbis, kālis, topinambūri.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kitteh
date: Jan. 29., 2014 - 10:23 am
#
parasti krēmzupas tumē ar olu, kultu ar saldo krējumu.
pārējās ir biezzupas
Atbildēt | Iepriekšējais