Jan. 28., 2014 | 07:19 pm
No:: dzeina

Protams, ka nē. Ļoti labas krēmzupas var sataisīt bez piena produktu klātbūtnes.

Pilnīgi normāla krēmzupa sanāk, ja ne pārāk lielā ūdens daudzumā, kam piemestas Provansas garšvielas, timiāns, sāls un veģetārais buljona kubiņš, savāra kartupeli, burkānu un lielāko daļu puķkāposta, pieliek klāt vīnogu kauliņu eļļā saceptus sīpolus, vēl bik pavāra, nolej buljonu citā traukā un tad, pa mazam lejot katlā atpakaļ, visu lēni blenderē. Ja man kāds teiktu, ka tur klāt ir tas fakinais saldais krējums, tiešām noticētu. (izkopēju tekstu no savas pasenas gastronomiskās atklāsmes)

Dārzeņus, protams var variēt. Alternatīvās sastāvdaļas - puravs, brokolis. ķirbis, kālis, topinambūri.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: