lielais kabacis
« previous entry | next entry »
Okt. 28., 2013 | 06:39 pm
posted by: santa_be in pajautaa
Mājās nonācis paliels, cietmizains kabacis- ja ar vasarā vākto kabaču utilizēšanu problēmu nebija, tad tagad jautāju jums- Kādos ēdienus viņu visgaršīgāk apēst?
from: goddes
date: Okt. 28., 2013 - 07:00 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: noisiite
date: Okt. 28., 2013 - 08:52 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Okt. 28., 2013 - 09:59 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: noisiite
date: Okt. 28., 2013 - 11:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Okt. 28., 2013 - 11:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: adelise
date: Okt. 28., 2013 - 07:57 pm
#
Vēl var pagatavot kabaču laiviņas - pārgriezt uz pusēm, izgrebt sēklu, pa virsu malto gaļu - pārkaisīt ar sieru, uzlikt tomātu šķēles, cepešpannu iekšā plītī un aiziet.
Atbildēt
from: zirka
date: Okt. 28., 2013 - 08:26 pm
#
Atbildēt
from: invictus
date: Okt. 28., 2013 - 08:52 pm
#
Atbildēt
from: dominika
date: Okt. 28., 2013 - 09:32 pm
#
kabačmaize. pēc kabača nemaz negaršo, tas tikai piedod konsistenci. un cukuru var likt mazāk, citādi sanāk kā kūka.
Atbildēt
from: krii
date: Okt. 28., 2013 - 09:58 pm
#
Atbildēt