pajautaa

lielais kabacis

« previous entry | next entry »
Okt. 28., 2013 | 06:39 pm
posted by: santa_be in pajautaa

Mājās nonācis paliels, cietmizains kabacis- ja ar vasarā vākto kabaču utilizēšanu problēmu nebija, tad tagad jautāju jums- Kādos ēdienus viņu visgaršīgāk apēst?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Okt. 28., 2013 - 07:00 pm
#

"Visgaršīgāk" ir subjektīvs gaumes jautājums, es balsoju par karbōniem.

Atbildēt | Diskusija


...

from: [info]noisiite
date: Okt. 28., 2013 - 08:52 pm
#

Lielie kabači nav garšīgi karbonādēs, tie tik sautējumiem/zupām der.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Okt. 28., 2013 - 09:59 pm
#

aj nekāda vaina

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


...

from: [info]noisiite
date: Okt. 28., 2013 - 11:00 pm
#

Kad izņem sēklas, paliek lieli/nesmuki gredzeni, pacieti arī. Nekādas baudas acēm un garšas kārpiņām.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Okt. 28., 2013 - 11:04 pm
#

/me parausta plecus. Jāprot pagatavot, tas arī viss:)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]adelise
date: Okt. 28., 2013 - 07:57 pm
#

Kabaču pankūkās vai karbonādēs. Kā nu kurš dēvē - var sagriezt šķēlēs, apvīļāt olā/miltos un gatavs, var sarīvēt, piešaut klāt apceptu sīpolu, miltus, olu, garšvielas, sieru un sataisīt pankūciņas.

Vēl var pagatavot kabaču laiviņas - pārgriezt uz pusēm, izgrebt sēklu, pa virsu malto gaļu - pārkaisīt ar sieru, uzlikt tomātu šķēles, cepešpannu iekšā plītī un aiziet.

Atbildēt


from: [info]zirka
date: Okt. 28., 2013 - 08:26 pm
#

kārtīgi savircētos sautējumos, es citādi nevaru iedabūt

Atbildēt


from: [info]invictus
date: Okt. 28., 2013 - 08:52 pm
#

sarīvēt un uzcept kabaču-siera mafinus!

Atbildēt


dominika

from: [info]dominika
date: Okt. 28., 2013 - 09:32 pm
#

http://allrecipes.com/recipe/summer-squash-bread/
kabačmaize. pēc kabača nemaz negaršo, tas tikai piedod konsistenci. un cukuru var likt mazāk, citādi sanāk kā kūka.

Atbildēt


Krāšņais Kurvjziedis

from: [info]krii
date: Okt. 28., 2013 - 09:58 pm
#

Lielie ar cietu mizu jau kvalificējas kā surogātķirbji, tāpēc viņus labāk iestrādāt biezzupās vai sautējumos, kur daudz citu dārzeņu un garšvielu.

Atbildēt