medus ir antibakteriāls un šī īpašība padara saskābšanu maz iespējamu. Kā jau teica -tad tas nav īsts medus, bet ar piejaukumiem, piemēram, ūdens, cukura.
from:fledermause date: Sep. 19., 2013 - 09:35 am #
akurāt vakar man šo ziņu paziņoja juniors, bet kaut kas man tai burkā i..tapēc vaicāju. Prezentēts tika kā pērnais medus, bet.....nu ir fui...:( skāba smaka
from:
peleejums
date: Sep. 18., 2013 - 01:13 pm
#
Atbildēt | Diskusija
saskābis
from:
fledermause
date: Sep. 18., 2013 - 02:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
maruta
date: Sep. 18., 2013 - 02:01 pm
#
Atbildēt
from:
mazheks
date: Sep. 18., 2013 - 05:56 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
fledermause
date: Sep. 19., 2013 - 09:35 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
kreiza
date: Sep. 18., 2013 - 07:17 pm
#
Atbildēt