pajautaa

tomātu zupa

« previous entry | next entry »
Aug. 26., 2013 | 06:45 pm
posted by: jackalope in pajautaa

ienācās ļoti daudz tomātu. nav blendera. gribētos uztaisīt zupu. kāds kulinārijas guru var ieteikt, kā to labāk izdarīt? paldies!

upd. iegāju veikalā un nopirku blenderi. :) paldies visiem par ieteikumiem, anyway, improvizēšu kaut kādu vidusceļu starp visu šeit minēto.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

--

from: [info]ripp
date: Aug. 26., 2013 - 06:54 pm
#

var rīvēt ar smalko rīvi, bet tad sākumā jānoņem āda (pirms tam noplaucējot), un jāizņem sēklas. čakarīgi gan tas ir.

Atbildēt | Diskusija


jackalope

from: [info]jackalope
date: Aug. 26., 2013 - 07:05 pm
#

es štukoju noplaucēt un vienkārši tasīt kaut kādu putrveidīgu masu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


--

from: [info]ripp
date: Aug. 26., 2013 - 07:45 pm
#

tā var, protams :)

Atbildēt | Iepriekšējais


jackalope

from: [info]jackalope
date: Aug. 26., 2013 - 07:06 pm
#

+ ko tu ieteiktu vēl klāt, vispār? es domāju grauzdiņus, sīpolus, ķiplokus, visādas garšvielas, sieru. derētu vēl kaut kas varbūt

Atbildēt | Iepriekšējais


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Aug. 26., 2013 - 07:39 pm
#

kāpēc jāizņem sēklas?

vispār no tomātiem jau ne tikai krēmzupas vāra, tā ka bez blendera var itin labi iztikt. sagriež gabaliņos un vāra.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


--

from: [info]ripp
date: Aug. 26., 2013 - 07:44 pm
#

ehm, es biju domājusi gaspačo. to piemirsu pieminēt. man tajā sēklas traucētu. ja vāra, tad ir labāk, bet neblenderētas sēklas man personīgi traucētu.
ja vāra, tad rīvēt arī nevajag. sagriezt un tad saspaidīt.

Atbildēt | Iepriekšējais