ilgviļņi vai gofrētājs

« previous entry | next entry »
Jun. 17., 2013 | 10:31 pm
posted by: 4evernotyours in pajautaa

kas vairāk bōjā matus ilgtermiņā - matu gofrētājs, ja to izmanto katru dienu vai ilgviļņi, kas ielikti, paliek uz kādiem 4-5mēnešiem + 2-3 kamēr izzūd pavisam?

Ja tas ko maina, mati smalki, plāni un taisni, nedaudz zem pleciem.
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

deestructa

from: [info]neoplasm
date: Jun. 18., 2013 - 01:17 am
#

man liekas, ka, ja nepažēlo naudiņas, varbūt drusku pakrāj un aiziet uz kādu zolīdāku salōnu, tad gan jau var tikt pie tīri sakarīgiem ilgviļņiem un izkonsultēt frizieri no panckām par jauniegūto čirku kopšanu. friziermākslā tomēr arī kaut kāds progress ir bijis un nav gluži tā, ka matus joprojām dedzina ar kaut kādām skābēm kā padomjlaikos. bez tam varēs no rīta drusku ilgāk pagulēt, kad gofrpanna nahrenizēta:)

Atbildēt


flitta

from: [info]flitta
date: Jun. 18., 2013 - 02:35 am
#

Ilgtermiņā ilgviļņi vismaz manus matus sačakarēja vairāk - ne jau ar vienu reizi tu ieliec tos ilgviļņus un aizmirsti - pēc dažiem mēnešiem liec atkal un tad atkal un atkal - pēc dažiem gadiem uz galvas palika vairs tikai pūkas (bet es vēl arī krāsoju, balināju un citādi muļķojos tolaik). Nav jau tā, ka tie ilgviļņi izzūd pa visam - muļķības - kaut kā jau tas mats tiek ietekmēts tomēr (ja man plāni un taisni pārvertās par plāniem, pūkainiem un ne vairs taisniem bet visādu garuma jo dramatiski tika "salauzti" ar to ilgviļņošanu)". Tagad pagājuši kādi gadi jau un ļoti priecājos par saviem plānajiem, smalkajiem matiem - piemeklēts labs griezums (un tik tiešām IR svarīgi, kā nogriež matus - laikam atkarīgs no tā kā šķēres tur, noslēpumu nezinu, bet par rezultātiem gan varu teikt), ieroču klāstā taisnotājs, lokotājs un fēns un tad nu attiecīgi gadījumam un garastāvoklim tiek ātri kaut kas uz galvas uzveidots un nav "jāsamierinās" tikai ar čirkainiem matiem vien. :)

Atbildēt | Diskusija


Lyr

from: [info]lyrfeel
date: Jun. 18., 2013 - 10:53 am
#

Lai labāk un ātrāk ataug, jāpaskātās pareizu Mēness fāzi, tam tomēr ir nozīme, smejies vai raudi. Un jo biežām pa milimetram apšņikā (lasi - katru augošo mēnesi), jo stiprāka sakne, labāk un ātrāk aug, nekā ja neaiztiek gadu

Atbildēt | Iepriekšējais


Halina

from: [info]halina
date: Jun. 18., 2013 - 10:45 am
#

Es subjektīvi domātu, ka ilgivļņi mazāk bojātu matus ilgermiņā, bet šķiet jau esošajiem komentētājiem varētu tomēr būt taisnība, ja ir vēlme nepārtraukti atjaunot ilgviļņus.
Ilgermiņā ilgvļņi varētu būt kaitīgāki.

Es ar gofrētājiem nenodarbojos, bet ļoti gribu ilgviļņus. Mans frizieris atsakās likt. Un viņš ir labs profesionālis.
Tādēļ piekrītot flitta komentāram, svarīgi ir kā nogriež (man arī smalki plāni mati). Un viņš nogriež vienmēr labi.

Gan jau kādreiz pierunāšu viņu atkal ielikt ilgviļņus (vienreiz ielika). Bet kad būs atauguši sakrāsotie mati.

Atbildēt | Diskusija


Spītniece

from: [info]ocher
date: Jun. 18., 2013 - 11:06 am
#

droši vien tāpēc arī atsakās, ka paralēli arī tiek krāsoti.

uz nekrāsotiem matiem noteikti saudzīgāki ir viļņi, ja pareizi ieleik - ar labu kosmētiku un kontrolēti, nevis atstāj un nogaida standarta laiku, bet gan patin laiku pa laikam kādu rullīti vaļā un pārbauda, vai loka pietiekami izteiksmīgi izveidojusies un tad nofiksē arprocesam paredzēto ķīmiju.

Mani smalkie mati tā tika pie viļņiem kādus 3 gadus no vietas un turējās kādus 6 mēnešus, no kuriem pirmos 4 ļoti skaistas lokas un vēlāk jau pastiepjas un prasās atjaunot. Ar laiku mati pierod un tad pārstāju likt, jo tiešām piezogas "pūkainums" un lokas vairs nav tik perfektas un skaistas. Tagad krāsoju blondus un varu pateikt, ka balinātājs sabojā matus daudz vairāk. :)

Šeit droši vien svarīgi piebilst, ka friziere bija ne vien izcila, bet arī mana mamma, kas noteikti procesam piegāja daudz saudzīgāk un rūpīgāk, kā jebkurš cits frizieris to būtu darījis.

Atbildēt | Iepriekšējais


Lyr

from: [info]lyrfeel
date: Jun. 18., 2013 - 10:47 am
#

Iesaku gofrpannu, to trīspirkstaino, šitā tipa http://www.fonsan.com.tr/alten.asp?id=80

Atauga mati visā garumā veseli, taisni, un kad gribu, iztaisnoju, bet kad gribu - iepūšu kādu heat protection zieķi, kas ļauj smukus viļņus sagofrēt.
Tad drusku Loreal lillā laku, un ir baigi feini. Nesaķep, un paliek spīdīgi, krītoši, smaržīgi un mīksti viļņi.

Nākamā rītā mazgā ārā, viss atkal smuki, taisni, veseli!

Liku ilgviļņus trīs reizes dzīvē, bet kopš tās gofrpannas atklāšanas vairs netaisos likt.
Tāpat foršs ir tas curl wand, idēlas lokas var saveidot, iestiprināt, un smuki izmazgāt ārā pēc tam: http://cn1.kaboodle.com/hi/img/c/0/0/7e/0/AAAADOxFzjQAAAAAAH4KNA.jpg?v=1256482760000

Pa vidam var paveseļot matus, sazieķējot ar mārdadžu eļļu uz nakti, viņi tā saēdas, pabarojas, no rīta smuki izmazgājas, un paliek spīdīgāki, krītošāki. Ne katru dienu, bet ik pa laikam.

Vēl es iesaku nopirkt kādu no tiem zīdu un eļļu serumiem, arī pēc mazgāšanas drusku iesmērē galos vai visā garumā, arī tādi maigi, mīksti, zīdaini paliek. Pat tā Fructis oranžā Miracle oil ir laba. Vai CHI Silk Infusion. Kaifs. Uz sejas arī to zīdu var likt.

Oj, es varētu veselu blogu pierakstīt par matiem, labāk jābeidz šis puksts :D

Atbildēt


lielais

from: [info]laielais
date: Jun. 19., 2013 - 12:11 am
#

Kas notiek. Cilvēki, kam skruļļojas mati cenšas iztaisnot un ir laimīgi uz brīdi, kamēr taisni, bet te tie kuriem taisni grib skruļļainus. Esiet laimīgi ar to, kas jums dots.

Atbildēt