pajautaa

Pastāstiet man par savu bērnības garšu.

« previous entry | next entry »
Maijs. 8., 2013 | 09:49 am
posted by: elina in pajautaa

Kāda ir jūsu bērnības garša? Nu, man, piemēram, pieneņu garša nāk prātā - tās akurāt bija jāpagaršo. Vēl vecmammas plānās pankūkas.
Un varbūt kādas sajūtas vispār par to bērnības garšu. Vai tā garšas sajūta var būt, nezinu, piemēram, bēdīga, vai priecīga, vasarīga?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {113}

rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Maijs. 8., 2013 - 10:09 am
#

skudru čuras - kad smilgu iebāza skudrupūznī un pēc tam mēli dedzināja,cik skābs.

gaiļpiešu ziedu "medus" - kad izrāva ziediņu un aplaizīja otru pusi, nemācēšu bioloģiski precīzāk izteikties.

baltmaize ar jāņogu želeju paņemta līdzi uz upesmalu,ejot peldēties, tāda saulē sasilusi un ķepīga.

man liekas,ka tās garšas,kas nāk atmiņā, visas ir pozitīvas, bet es tīri subjektīvi mēdzu neatcerēties sliktas lietas.

Atbildēt | Diskusija


Princese Zeltīte

from: [info]elina
date: Maijs. 8., 2013 - 10:17 am
#

par tām skudru čurām man vēl kaut kas tikko stāstīja un es nodomāju - vai tikai nemuld, bet izrādās - patiešām kāds vēl tā dara! :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Maijs. 8., 2013 - 10:22 am
#

tās tādas lauku bērnu izklaides :)
pirmkārt, a la našķis, otrkārt ar ekstrīma elementiem tādiem kā man,kam bail no kukaiņiem - pietikt pie tā pūžņa, iespraust smilgu, un pēc 5 min aiziet pakaļ. (nu,tas tām lielajām meža skudrām,kas pūžņus ceļ kā paugurus)

Atbildēt | Iepriekšējais


muzungu

from: [info]muzungu
date: Maijs. 8., 2013 - 10:29 am
#

Vai tad visi tā nedara??

Atbildēt | Iepriekšējais


shpliina

from: [info]peetersiilis
date: Maijs. 8., 2013 - 10:42 am
#

āāā, jāāā. šis viss man vienkārši parāva vaļā atmiņas. :) es arī, es arī tā darīju!

Atbildēt | Iepriekšējais


oblica

from: [info]oblica
date: Maijs. 8., 2013 - 11:45 am
#

o, jā - skudru čuras viennozīmīgi!
Mellenes/meža zemenes ar pienu, baltmaize ar zapti un smilgu gali (tur tā jāizrauj no stiebriņa un jākožļā tā mīkstā daļa).

Atbildēt | Iepriekšējais