pajautaa

Negulēt

« previous entry | next entry »
Apr. 28., 2013 | 08:27 am
posted by: muzungu in pajautaa

Palīdziet mīlīši pamosties vai neaizmigt. Kafija man nepalīdz. Taisu stipru, ar pienu, cukuru, bet stipru un tas uz mani darbojas, ka balderjāņu tējiņa. Tagad pat esmu pasākusi dzert kafiju pirms gulētiešanas, lai vieglāk noplīst.
Enerģiskie dzērieni uz mani iedarbojas dīvaini. Es palieku pārāk pļāpīga un nesakarīga un esmu kā apdzērusies. Katrā gadijumā, tā nav sajūta, kas man patīk.
Tējas es dzeru melnas, zaļas, sarkanas, baltas, pelēkas, zilās, zāļu, aromātiskās, granulās, maisiņos un beramās un man tas ir tikai dzēriens. Nu nav nekādi tādi nomierinoši vai uzmindrinoši efekti.
Ko man sākt lietot, lai es pamostos?? Vai lai neaizmigtu?? Un lai justos moža, bet ne kā salietojusies?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {42}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Apr. 28., 2013 - 11:23 am
#

Kafija ar pienu un cukuru, un ja vēl klāt pieēd kaut ko saldu, ir ļoti taisns ceļš uz miegainību. Vari mēģināt dzert bez cukura un melnu, tad moš palīdzēs. Bet vispār Unpy taisnība, iesaku kādu laiku vispār nomest visu, kas ar kofeīnu, un tad pamazām skatīties, kas palīdz uzturēt možumu.

Atbildēt | Diskusija


nu tā vis nesaki.

from: [info]sursurs
date: Apr. 28., 2013 - 11:26 am
#

Es dzeru tikai ar daudz cukuru un pienu - un man pēc tam no miegainības toč ne vēsts. Kofeīns pārsit visus citus efektus :D Ja vēl dies pasarg izdzerta nevis maltā, bet šķīstošā, tad vispār vēders iet uz riņķi, acis kubā un toč tāds efekts, ka būtu aplietojusies kko :D

Atbildēt | Iepriekšējais