Grūbas
« previous entry | next entry »
Apr. 23., 2013 | 04:15 pm
posted by: digna in pajautaa
Ar ko ēst grūbas?
Viens te mājās alkst grūbu, bet pats nezin, kā un ar ko tās gatavot, es netik, jo manā uztverē tās ir tik pat ēdamas, kā, piemēram, zeķes.
Šādas tādas receptes izskatījām, bet tur pārsvarā kaut kādas putras ar ceptiem speķiem. Tiešām nav nekā "smalkāka" un šoreiz veģetāra?
Grūbas kārtīgi izmērcētas, šobrīd vārās katlā ar pliku ūdeni.
Viens te mājās alkst grūbu, bet pats nezin, kā un ar ko tās gatavot, es netik, jo manā uztverē tās ir tik pat ēdamas, kā, piemēram, zeķes.
Šādas tādas receptes izskatījām, bet tur pārsvarā kaut kādas putras ar ceptiem speķiem. Tiešām nav nekā "smalkāka" un šoreiz veģetāra?
Grūbas kārtīgi izmērcētas, šobrīd vārās katlā ar pliku ūdeni.
from:
vilkate
date: Apr. 23., 2013 - 04:47 pm
#
Novārītas grūbas sajauc ar saulē kaltētiem tomātiem eļļā (ideāli, ja eļļā ar baziliku) un pusmīksta kazas siera gabaliņiem - mans favorīts ir kazas siers ar balto pelējumu, kuru var dabūt Prismās. Visam klāt var vēl kādu šļuku labas olīveļļas un sauju kressalātu dīgstu.
Atbildēt | Diskusija
from:
mufs
date: Apr. 23., 2013 - 05:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais