pajautaa

Grūbas

« previous entry | next entry »
Apr. 23., 2013 | 04:15 pm
posted by: digna in pajautaa

Ar ko ēst grūbas?

Viens te mājās alkst grūbu, bet pats nezin, kā un ar ko tās gatavot, es netik, jo manā uztverē tās ir tik pat ēdamas, kā, piemēram, zeķes.
Šādas tādas receptes izskatījām, bet tur pārsvarā kaut kādas putras ar ceptiem speķiem. Tiešām nav nekā "smalkāka" un šoreiz veģetāra?

Grūbas kārtīgi izmērcētas, šobrīd vārās katlā ar pliku ūdeni.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

vilkate

from: [info]vilkate
date: Apr. 23., 2013 - 04:47 pm
#

Man nesen ieteica lielisku paēdienu - izklausās jocīgs, bet, kad nogaršo, var saprast tā burvību.

Novārītas grūbas sajauc ar saulē kaltētiem tomātiem eļļā (ideāli, ja eļļā ar baziliku) un pusmīksta kazas siera gabaliņiem - mans favorīts ir kazas siers ar balto pelējumu, kuru var dabūt Prismās. Visam klāt var vēl kādu šļuku labas olīveļļas un sauju kressalātu dīgstu.

Atbildēt | Diskusija


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Apr. 23., 2013 - 05:12 pm
#

mmmm, pilnīgi sagribējās skriet uz veikalu pēc grūbām!

Atbildēt | Iepriekšējais