Apr. 23., 2013 | 04:47 pm
No:: vilkate
Man nesen ieteica lielisku paēdienu - izklausās jocīgs, bet, kad nogaršo, var saprast tā burvību.
Novārītas grūbas sajauc ar saulē kaltētiem tomātiem eļļā (ideāli, ja eļļā ar baziliku) un pusmīksta kazas siera gabaliņiem - mans favorīts ir kazas siers ar balto pelējumu, kuru var dabūt Prismās. Visam klāt var vēl kādu šļuku labas olīveļļas un sauju kressalātu dīgstu.
Novārītas grūbas sajauc ar saulē kaltētiem tomātiem eļļā (ideāli, ja eļļā ar baziliku) un pusmīksta kazas siera gabaliņiem - mans favorīts ir kazas siers ar balto pelējumu, kuru var dabūt Prismās. Visam klāt var vēl kādu šļuku labas olīveļļas un sauju kressalātu dīgstu.