pajautaa

Garšaugi

« previous entry | next entry »
Feb. 10., 2013 | 06:55 pm
posted by: kognakschwenker in pajautaa

Par kuru garšaugu audzēšanu podiņā jau tagad varētu sākt apdomāties, vai arī - laiks jau sēt? Kuru garšaugu audzēšanu uz palodzes ir iecienījuši cibiņi, un kādas nianses būtu jāievēro?

Pati uz savu roku nekad neko neesmu stādījusi + nav ne jausmas, kā jūtas attiecīgais augs. :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

A

from: [info]klusums
date: Feb. 10., 2013 - 07:10 pm
#

Pilnīgi vārdus no mutes izrāvi! :)

Man gan vēl ir papildjautājumi zinošajiem - pētersīlis. It kā zinu, ka ir tāds ilgdzīvojošais, kas celmā aug. Kur man tādu dabūt? Vai ir vēl kaut kas, kas ilgstoši podiņā aug, kuru nevajag visu laiku pa jaunam sēt, bet tik noraut kādu zariņu no kuplojošā auga un šams arī mierīgi aug tālāk.

Atbildēt


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Feb. 10., 2013 - 07:28 pm
#

Čili tiek audzēts cauru gadu, nekādu sezonālo principu neievēroju.

Atbildēt | Diskusija


porkus

from: [info]porkus
date: Feb. 10., 2013 - 08:43 pm
#

"čili" ir pāri pa 300 paveidu

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Feb. 10., 2013 - 10:10 pm
#

Kādas sēklas ir to audzēju, vai ko dirst vēlējies botāniķ?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


porkus

from: [info]porkus
date: Feb. 10., 2013 - 11:48 pm
#

kādēļ uzreiz tik skarbi? ... lai gan, kā saka sakāmvārdā, dirsts dirstam atdiršās

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]hessin
date: Feb. 10., 2013 - 08:51 pm
#

Es pagaidītu vairāk gaismas, ja audzē no sēklas.
Otrs variants ir nopirkt lielveikala podiņgaršvielas, pārstādīt lielākā podā, tās varbūt pacenstos un pakuplotu.

Atbildēt


wensdy

from: [info]wensdy
date: Feb. 10., 2013 - 11:47 pm
#

man liekas, ka var jau sākt diedzēt kressalātus, redīsiņus, sinepju lapiņas utml. jāapēd maziņi, jo lieli pagaidām neaugs ;)

Atbildēt