Garšaugi
« previous entry | next entry »
Feb. 10., 2013 | 06:55 pm
posted by: kognakschwenker in pajautaa
Par kuru garšaugu audzēšanu podiņā jau tagad varētu sākt apdomāties, vai arī - laiks jau sēt? Kuru garšaugu audzēšanu uz palodzes ir iecienījuši cibiņi, un kādas nianses būtu jāievēro?
Pati uz savu roku nekad neko neesmu stādījusi + nav ne jausmas, kā jūtas attiecīgais augs. :)
Pati uz savu roku nekad neko neesmu stādījusi + nav ne jausmas, kā jūtas attiecīgais augs. :)
from:
klusums
date: Feb. 10., 2013 - 07:10 pm
#
Man gan vēl ir papildjautājumi zinošajiem - pētersīlis. It kā zinu, ka ir tāds ilgdzīvojošais, kas celmā aug. Kur man tādu dabūt? Vai ir vēl kaut kas, kas ilgstoši podiņā aug, kuru nevajag visu laiku pa jaunam sēt, bet tik noraut kādu zariņu no kuplojošā auga un šams arī mierīgi aug tālāk.
Atbildēt
from:
goddes
date: Feb. 10., 2013 - 07:28 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
porkus
date: Feb. 10., 2013 - 08:43 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
goddes
date: Feb. 10., 2013 - 10:10 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
porkus
date: Feb. 10., 2013 - 11:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
hessin
date: Feb. 10., 2013 - 08:51 pm
#
Otrs variants ir nopirkt lielveikala podiņgaršvielas, pārstādīt lielākā podā, tās varbūt pacenstos un pakuplotu.
Atbildēt
from:
wensdy
date: Feb. 10., 2013 - 11:47 pm
#
Atbildēt