« previous entry | next entry »
Aug. 27., 2012 | 11:55 am
posted by: divi_g in pajautaa

Ar ko mikroviļņu krāsns grila režīms atšķiras no konvekcijas režīma, un kādas priekšrocības dod pēdējais? Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

Re: vai tad tas bija tik grūti? :)

from: [info]divi_g
date: Aug. 27., 2012 - 01:11 pm
#

Paldies.
Tātad, grils ir parastais sildelements un konvekcija ir ventilators?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Aizliegts Viljams

Re: vai tad tas bija tik grūti? :)

from: [info]aizliegts_v
date: Aug. 27., 2012 - 01:36 pm
#

Nu, uz to pusi. Manai krāsnij ir vēl kombinētie režīmi, kad pārmaiņus strādā mikroviļņi un grils, kad, cik saprotu, reizē fiksi karsē un apbrūnina. Tikai grila režīmā pieņemu, ka varen ilgi tā gaļa cepsies :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Re: vai tad tas bija tik grūti? :)

from: [info]divi_g
date: Aug. 27., 2012 - 08:38 pm
#

Skaic, tātad tomēr manuālis būs jāpastudē pirms pirkšanas :D

Atbildēt | Iepriekšējais


Nikolass A. Dērsingtons

Re: vai tad tas bija tik grūti? :)

from: [info]kisswithafist
date: Aug. 27., 2012 - 02:05 pm
#

pamatprincips kā reiz tāds arī ir.

katrā ziņā, ja jautā tamdēļ, ka gribi krāsniņu savā virtuvē, padomā, vai pavisam noteikti vajag un tas ir tieši tas, ko gribas - jo nu, būsim godīgi, viss, protams, ir radiācija, bet ar mikroviļņiem vajag ļoti saudzīgu apiešanos un ļoti labu, muļķudrošu krāsni, lai tas viss kādā brīdī neaizietu pa pipeļiem. t.i., specifiski tīrīšanas līdzekļi un metodes u. tml. + rij daudz elektrības.

es to tā, jo man šausmīgi negaršo mikroviļņos gatavotais ēdiens jau kopš englandes - tur pat rīsiem ir instrukcija, kā tos pagatavot mikroviļņos, un arī gatavajiem pīrāgiem. ja var izvairīties, labāk izvairos, ja negribu sakritušu, saslapušu maiželi, kurai, visticamākais, viducis joprojām būs auksts. mikrovilnenes jau parasti pērk tamdēļi, lai ātri dabūtu ēst - nu es līdz šim esmu lielākoties ātri dabūjusi vilšanos :3

Atbildēt | Iepriekšējais


crescendo

Re: vai tad tas bija tik grūti? :)

from: [info]crescendo
date: Aug. 28., 2012 - 12:17 am
#

Grils - uzcepināt garoziņu no virspuses.

Konvekcija - izcept vienmērīgāk, jo maisa to siltumu apkārt - pie tam lielajām krāsnīm mīklas produktiem izmantojot konvekciju grādi jāliek par kādiem 20 mazāki nekā receptē rakstīts.
Cik tas nopietni mikrovilnī - nezinu.

Atbildēt | Iepriekšējais