latvijas vīzas

« previous entry | next entry »
Aug. 3., 2012 | 10:31 am
posted by: neesmusuns in pajautaa

ja man jāsūta ielūgums vācijas vēstniecībai jordānijā, lai daži jordāņi varētu uztaisīt LV vīzas, vai tam ielūgumam ir jāiet caur mūsu pmlp vai es sūtu pa taisno tiem saviem jordāņiem, lai iet uz vēstniecību?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

ne e

from: [info]guru
date: Aug. 3., 2012 - 11:01 am
#

Saņem apstiprinātu ielūgumu no pmpl un sūti Jordāņiem. Tā man bija ar Indiju.
Gāju uz PMLP ar savu pasi+kopijām, indieša pases kopiju (man bija arī iepriekš izdoto Šengenas vīzu kopijas, jo tas ir labi, viņi redz, ka reiz kas tāds jau ir bijis), apliecinājumu par savu bankas konta stāvokli (ka man ir pietiekami, lai, ja nepieciešams, draugu uzturētu), izstāsītju visu dzīves stāstu, detaļas par iepazīšanos, detaļas par to, ko plānots darīt šeit. Pēc pāris dienām atgriezos, bija pieņēmuši pozitīvu lēmumu un iedeva man ielūguma vēstuli, ko sūtīju draugam uz Indiju ar kurjeru, nevis vēstniecībai. Teica, ka kopiju var sūtīt vēstniecībai, lai viņiem jau ir info.
Nez, varbūt kārtība mainās, ja tā ir Vācija, bet pamats jau paliek.

Atbildēt


kurc

from: [info]kurc
date: Aug. 3., 2012 - 11:01 am
#

Piezvani 8300 pajautā, vari izmantot epastu pmlp@pmlp.gov.lv vai sūtīt vēstuli Čiekurkalna 1. līnija 1, k-3, LV-1026, Rīga

Atbildēt


from: [info]neesmusuns
date: Aug. 3., 2012 - 12:17 pm
#

PALDIES! :>

Atbildēt


Zane Saulīte

from: [info]alfa_beta
date: Aug. 3., 2012 - 03:58 pm
#

Ja ej uz PMLP, tad varu nosūtīt ielūguma paraugu pēc kāda gadatot iesniegumu viņiem. Ja viņi pieņems, tad pēc 2 dienām varēsi dabūt viņu oficiāli apstiprināto papīru. Maksās 7Ls
Šodien nosūtīju ielūgumus gan uz Krieviju, gan uz Ukrainu, neejot uz PMLP. Mēģināsim visu izbīdīt cauri bez PMLP apstiprinājuma. Ceru, ka izdosies, jo iepriekš no organizācijas sūtijām tikai šādi un ne reizi ielūgumi netika atteikti.

Veiksmi!

Atbildēt


Vislabākā

from: [info]akwiinas
date: Aug. 5., 2012 - 02:09 pm
#

Pērn bija vajadzīgi ielūgumi 3 turkiem, nemaz nezināju, ka to var izdarīt caur PMLP. Toreiz bija gan organizācijas (studentu pašpārvaldes) veidlapa, uz kuras rakstīju katram atsevišķi - ka tāds un tāds no turienes ir ielūgtspiedalīties tādā un tādā tusiņā, ko rīko tas un tas, ka dzīvos viņš šeit kojās, mēs pabarosim un vēl eksursija izvedīsim. Neatceros - parakstīja vnk mēs paši laikam, ieskenējām un sūtījām uz Turciju - vēstniecībai un goda konsulātam(vai kam tādam). Pēc tam zvanīja i no Ankaras i no Stanbulas, izprašņāja. Turki tur divas reizes gāja pie viņiem, beigu beigās 2 no 3 dabūja vīzas (tas viens gan atkrita tāpēc, ka viņš pats pārdomāja...). Veiksmi! :)

Atbildēt