turku zirņus konservētos vai žāvētos blenderē? pie žāvētiem gan jau vajag suuuperblenderi. Bet konservēti, cik mēģināts, ir negaršīgi. Tāpēc es parasti novāru. Un vēl manā iecienītajā receptē ir ķimenes vai romiešu ķimenes (kumins), bet nav burkānu.
jā, protams, tas vairāk bija komentārs iepriekšējam komentāram par to, cik "follproof" ir vienkāršā recepte :) (uzbriedinātiem zirņiem tik un tā vajag labāku blenderi, nekā konservētiem)
from:
hessin
date: Jul. 30., 2012 - 10:46 pm
#
Un vēl manā iecienītajā receptē ir ķimenes vai romiešu ķimenes (kumins), bet nav burkānu.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
auksts_entelekt
date: Jul. 30., 2012 - 10:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
hessin
date: Jul. 30., 2012 - 11:08 pm
#
Bet domāju, ka arī burkānvariants ir pamēģināms, vienīgi uzskatu, ka kumins ir svarīga sastāvdaļa priekš tuvu austrumu falafela.
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
begemots
date: Jul. 31., 2012 - 08:55 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
hessin
date: Jul. 31., 2012 - 12:14 pm
#
(uzbriedinātiem zirņiem tik un tā vajag labāku blenderi, nekā konservētiem)
Atbildēt | Iepriekšējais