pajautaa

« previous entry | next entry »
Jul. 30., 2012 | 10:04 pm
posted by: walkire in pajautaa

Vai Latvijā ir pārdošanā falafela pusfabrikāti?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

from: [info]hessin
date: Jul. 30., 2012 - 10:46 pm
#

turku zirņus konservētos vai žāvētos blenderē? pie žāvētiem gan jau vajag suuuperblenderi. Bet konservēti, cik mēģināts, ir negaršīgi. Tāpēc es parasti novāru.
Un vēl manā iecienītajā receptē ir ķimenes vai romiešu ķimenes (kumins), bet nav burkānu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Jul. 30., 2012 - 10:49 pm
#

es Spānijā strādaju restorāna, kur šitas brīnums bija ēdienkartē. Taisīju no konservētiem. Par bezburkānīgiem ziņu nav, zinu tikai šādu recepti.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]hessin
date: Jul. 30., 2012 - 11:08 pm
#

Es taisu kaut ko šitādu: http://mideastfood.about.com/od/maindishes/r/falafelrecipe.htm

Bet domāju, ka arī burkānvariants ir pamēģināms, vienīgi uzskatu, ka kumins ir svarīga sastāvdaļa priekš tuvu austrumu falafela.

Atbildēt | Iepriekšējais


Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Jul. 31., 2012 - 08:55 am
#

žāvētos tak uzbriedina pirms tam?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]hessin
date: Jul. 31., 2012 - 12:14 pm
#

jā, protams, tas vairāk bija komentārs iepriekšējam komentāram par to, cik "follproof" ir vienkāršā recepte :)
(uzbriedinātiem zirņiem tik un tā vajag labāku blenderi, nekā konservētiem)

Atbildēt | Iepriekšējais