pajautā! -
Jaunākais
Members
Arhivētais
Noteikumi < IEVĒROT!
Lietojiet virsrakstus!
[slepkava]
[
#
]
Un birkas! (tagus)
Izmantotās birkas
Kopienas noteikumi
Ierakstīt savu jautājumu
Specializētas komūnas:
VAJAG!
KUR NOPIRKT?
IZTULKO!
« previous entry
|
next entry »
Jul. 24., 2012 | 01:32 pm
posted by:
lavendera
in
pajautaa
Vai bērni drīkst ēst amareto, ruma, melnā balzama un tamlīdzīgus alkohola garšas saldējumus?
#
|
jā, ir doma!
|
Add to Memories
Comments {32}
from:
slepkava
date:
Jul. 24., 2012 - 01:39 pm
#
kvass gan patiesībā ir tik pat indīgs kā kola, takā veselību noteikti pārāk nesaudzē :)
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
digna
date:
Jul. 24., 2012 - 02:13 pm
#
Par kvasu - ko?
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
eermaniitis
date:
Jul. 24., 2012 - 02:51 pm
#
mūsdienās kvasu taisa no pulvera un ūdens tos sajaucot un sagāzējot
ne ar ko neatšķiras tehnoloģija no koka kolas
pulverim sastāvi dažādi, bet ē-vielas garantētas
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
spuldziite
date:
Jul. 24., 2012 - 03:11 pm
#
oi, oi, nu nevajag pulverkvasus pirkt. vel pirms gada bija maizes kvass pieejams, sastava- udens, rupjmaize un laikam raugs un cukurs. ja nedzer pitriem, tad kapec noskadet bernam?
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
eermaniitis
date:
Jul. 24., 2012 - 03:12 pm
#
un kur ta konzervani? ;)
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
atis
date:
Jul. 24., 2012 - 04:24 pm
#
Arī dabiskā kvasā ir padaudz cukura, teiksim Iļģuciema kvasā 16g uz vienu glāzi (200ml), jeb gandrīz trīs tējkarotes. Porterkvasā jau sešas.
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
watt
date:
Jul. 24., 2012 - 03:21 pm
#
mūsdienās vairs no pulvera taisīto, par kvasu nedrīkst saukt.
http://bizness.delfi.lv/biznesa_vide/va
ldiba-nodefine-isto-kvasu.d?id=34361045
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
eermaniitis
date:
Jul. 24., 2012 - 03:22 pm
#
opā 2010 gads - un es to nezināju! sorry godprātīgajiem kvasa ražotājiem, ja tādi lasa
p.s. tas gan neatbrīvo no konzervantiem misas ražošanas procesā ;)
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
digna
date:
Jul. 24., 2012 - 03:47 pm
#
Nu, skatoties kādu. Es izvēlos raudzēto kvasu, nevis kaut kādu limonādi ar kvasa garšu (ko es vispār nedzeru).
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from: slepkava
date: Jul. 24., 2012 - 01:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: digna
date: Jul. 24., 2012 - 02:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Jul. 24., 2012 - 02:51 pm
#
ne ar ko neatšķiras tehnoloģija no koka kolas
pulverim sastāvi dažādi, bet ē-vielas garantētas
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: spuldziite
date: Jul. 24., 2012 - 03:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Jul. 24., 2012 - 03:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: atis
date: Jul. 24., 2012 - 04:24 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: watt
date: Jul. 24., 2012 - 03:21 pm
#
http://bizness.delfi.lv/biznesa_vide/va
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Jul. 24., 2012 - 03:22 pm
#
p.s. tas gan neatbrīvo no konzervantiem misas ražošanas procesā ;)
Atbildēt | Iepriekšējais
from: digna
date: Jul. 24., 2012 - 03:47 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais