cukuri

« previous entry | next entry »
Jul. 24., 2012 | 12:15 am
posted by: pieninjsh in pajautaa

Nesen provēju darīt alu... alkoholisks sanāca, bet garša vienkārši drausmīga.

Tagad skatos - veikalos parādījušies ievārījumi cukuram. Es alum ņēmu visprastāko Optima līnija cukuru.

Sakiet, tiešām mūsdienās pat starp cukuriem ir atšķirība? Kāpēc optima cukurs neder ievārījumam? Un vai alus arī dēļ tā varēja safisties?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {39}

from: [info]hessin
date: Jul. 24., 2012 - 01:03 am
#

vislabāk man patīk tas brūnais cukurs, kurš ir iegūts no baltā cukura tam atpakaļ piegāžot brūno sīrupu

(ok, es nezinu, vai tā ir urbānā leģenda)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Jul. 24., 2012 - 01:03 am
#

es nebrīnītos, ja tā tas arī būtu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]ts
date: Jul. 24., 2012 - 01:56 am
#

Bez nekādām leģendām, Vācijā veikalu plauktos starp cukuriem mēdz būt sastopams arī brūns cukurs, kas ir baltais plus krāsviela, tiesa, tur viss ir godīgi virsū uzrakstīts.

Atbildēt | Iepriekšējais