pajautaa

darbs un darbarīks

« previous entry | next entry »
Jul. 18., 2012 | 11:39 am
posted by: tikko_pamodos in pajautaa

Jautājums cibiņiem, kas saskārušies praksē ar līdzīgu pieredzi: Vai darba devējam ir likumā noteiktas tiesības liegt man studēt darba nozarei atbilstošā (140%) studiju programmā? Manam priekšniekam gribas tēlot bosu un viņš izteicis norādes, ka īsti neakceptē manu vēlmi mācīties (studijas klātienē, bet lekciju plānojums piemērots darbam, pārsvarā vakaros, plus iespēja spodrināt darba iestādes labo slavu arī teorijā, rakstot par to referātus, veicot pētījumus u.tml.). Jaunnedēļ paredzēta sapulce, viens no punktiem arī šis. Kādus pokemonus argumentus es varu izmantot, lai nepieciešamības gadījumā viņu pārliecinātu? Pārskatīju Darba likumu, bet gudrāka nekļuvu.

Priecāšos par sakarīgiem ieteikumiem arī no teorētiķiem.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {82}

tikko_pamodos

from: [info]tikko_pamodos
date: Jul. 18., 2012 - 12:58 pm
#

Nein, kašķa nav bijis, bija lietišķs e-pasts no manas puses, kurā aicināju viņu uz sarunu, lai informētu par šo faktu, par kuru biju jau ieminējusies senākā pagātnē. Viņa atbilde radīja manī pamatotu satraukumu. Par pārējo - protams, tavi iebildumi ir labi, tikai izskatās, ka esi iztēlē uzmodelējis mani kā absolūtāko idioti, kura strādā kaut kādā sia šmia kantorī un taisās studēt Turībā. Tik traki nav. Jā, bet par darba laikā nepildītiem mājasdarbiem nevarēšu neko zvērēt:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]atis
date: Jul. 18., 2012 - 01:53 pm
#

Nujā, bet ja ir bijuši kādi nepatīkami piemēri iepriekš, kā priekšnieks var zināt, ka Tu būsi patīkams izņēmums? Drīzāk izeja ir neko neteikt, kā jau citi te minējuši un neizmantot darba laiku mācībām. Izpaliks nepatīkamas konfrontācijas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tikko_pamodos

from: [info]tikko_pamodos
date: Jul. 18., 2012 - 01:59 pm
#

Viņš paskatās manās skaistajās, zilajās acīs, manā gaiši starojošajā sejā un redz, ka, nē, šis cilvēks pat mušai pāri nenodarīs, izies caur sidraba birzi ne lapiņas nenolauzdams! Ja nopietni - kā jau minēju, mana studiju joma ir pilnībā sasaistīta ar darba jomu, noslēpt faktu, ka studēju, būtu muļķīgi un, domāju, diezgan neiespējami.

Atbildēt | Iepriekšējais