pajautā! -
Jaunākais
Members
Arhivētais
Noteikumi < IEVĒROT!
Lietojiet virsrakstus!
[atis]
[
#
]
[blond]
[
#
]
[goddes]
[
#
]
>>>
[
#
]
Un birkas! (tagus)
Izmantotās birkas
Kopienas noteikumi
Ierakstīt savu jautājumu
Specializētas komūnas:
VAJAG!
KUR NOPIRKT?
IZTULKO!
« previous entry
|
next entry »
Jun. 18., 2012 | 04:51 pm
posted by:
hurt
in
pajautaa
Piedodiet, bet kas, pie velna, ir
fermentēts
siers?
#
|
jā, ir doma!
|
Add to Memories
Comments {8}
from:
atis
date:
Jun. 18., 2012 - 05:16 pm
#
Siers, kurš ir fermentēts ar kādām dzīvajām kultūrām. Reāli, gandrīz jebkurš siers. Bet, piemēram, Jāņu siers nav fermentēts, tas ir vienkārši no sūkalām atbrīvots un sapresēts biezpiens.
Atbildēt
|
Diskusija
from:
hurt
date:
Jun. 18., 2012 - 05:27 pm
#
Tb, ja es uz iepakojuma izlasu "fermenti" tad viss kārtībā?
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
durka
date:
Jun. 18., 2012 - 05:41 pm
#
jā
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
hessin
date:
Jun. 18., 2012 - 11:31 pm
#
Parasti veģetāriešiem interesē, vai ferments ir augu vai dzīvnieku izcelsmes, bet LV kaut kā parasti precīzāk nenorāda.
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
blond
date:
Jun. 18., 2012 - 05:57 pm
#
parasti sapelināts vai labi pūdēts:) ņamma
Atbildēt
from:
goddes
date:
Jun. 18., 2012 - 09:41 pm
#
Prasti sakot, pūdēts. Līdzīgi kā pūdē-fermentē zivis skandināvijā.
Atbildēt
|
Diskusija
from:
atis
date:
Jun. 18., 2012 - 10:16 pm
#
Rīgas Piena kombināta Holandes siers arī ir fermentēts.
Atbildēt
|
Iepriekšējais
>>>
from:
peleejums
date:
Jun. 18., 2012 - 10:54 pm
#
Pēc būtības fermentētais siers ir tikai tāds, kam attiecīgie fermenti tiek pievienoti mākslīgi, dabiskā ceļa fermentētu sieru sauc par nogatavinātu.
Atbildēt
from: atis
date: Jun. 18., 2012 - 05:16 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: hurt
date: Jun. 18., 2012 - 05:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: durka
date: Jun. 18., 2012 - 05:41 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: hessin
date: Jun. 18., 2012 - 11:31 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: blond
date: Jun. 18., 2012 - 05:57 pm
#
Atbildēt
from: goddes
date: Jun. 18., 2012 - 09:41 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: atis
date: Jun. 18., 2012 - 10:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
>>>
from: peleejums
date: Jun. 18., 2012 - 10:54 pm
#
Atbildēt