« previous entry | next entry »
Apr. 20., 2012 | 02:05 pm
posted by: dzeina in pajautaa

Vajag palīdzību no zāles. Vakar no saldētavas izņēmu jēru un ieliku atlaidināties ledusskapja "siltākajā" daļā. Acīmredzot nolažoju, neliekot tajā plauktā, kur parasti, bet gan apakšējā kastē. Jērs joprojām ir daļēji sasalis, bet līdz vakaram vajadzētu to izsautēt. Sakiet no pieredzes, ko būtu visprātīgāk darīt?
a) tādu pašu pussasalušu apliet ar sarkanvīnu un likt krāsnī
b) mēģināt atlaidināt silta ūdens peldē un tikai tad, kad gaļa jau mīksta, likt krāsnī
c) likt atpakaļ ledusskapī un iet uz veikalu pēc foreles, jēru gatavot rīt (bet nu šis tiešām ir pats nevēlamākais scenārijs)
d) vieta jūsu lieliskajiem padomiem

Paldies jau iepriekš :)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Apr. 20., 2012 - 02:11 pm
#

Manuprāt, a) - ja taisītos kaut kā ātri cept, tad vajadzētu atkausēt, bet sautējot taču tāpat atlaidīsies.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Apr. 20., 2012 - 02:17 pm
#

tu esi pati mēģinājusi šitā darīt?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Apr. 20., 2012 - 02:29 pm
#

Nē, bet es tā darītu, ja būtu Situācija :) Imho Toadbeauty pareizi saka, varbūt jāsāk zemākos grādos. Un jāliek sautēties bez papildus šķidrumiem, lai gaļa uzsilst un tad liet klāt vīnu. Par sekām, protams, neatbildu :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]quasi
date: Apr. 20., 2012 - 04:01 pm
#

nu vo, tur jau tas joks, ka strauji kūstot sekas nav paredzamas. un dots šitdus padomus... ai, ai, ai ... :D

Atbildēt | Iepriekšējais