Apr. 20., 2012 | 02:05 pm
No:: dzeina

Vajag palīdzību no zāles. Vakar no saldētavas izņēmu jēru un ieliku atlaidināties ledusskapja "siltākajā" daļā. Acīmredzot nolažoju, neliekot tajā plauktā, kur parasti, bet gan apakšējā kastē. Jērs joprojām ir daļēji sasalis, bet līdz vakaram vajadzētu to izsautēt. Sakiet no pieredzes, ko būtu visprātīgāk darīt?
a) tādu pašu pussasalušu apliet ar sarkanvīnu un likt krāsnī
b) mēģināt atlaidināt silta ūdens peldē un tikai tad, kad gaļa jau mīksta, likt krāsnī
c) likt atpakaļ ledusskapī un iet uz veikalu pēc foreles, jēru gatavot rīt (bet nu šis tiešām ir pats nevēlamākais scenārijs)
d) vieta jūsu lieliskajiem padomiem

Paldies jau iepriekš :)
Tags:

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: