Kuku miljotajiem
« previous entry | next entry »
Feb. 15., 2012 | 02:18 pm
posted by: flog in pajautaa
Gribas atlocit rokas nee, bet piedurknes un uzcept tadu riktigo kuku. visa skaidriba jau ir par miklam u ka pie milzum garshigam ripam tikt, bet nevaru saprast ko smeret pa vidu. ilgi skatijos uz Napaleonu- nedzivojot latvija patiesham viena no kukam kas pietrukst, ar medus kuku ir tapat- bet tur krenjkjis ka tas jaliek vismaz uz 12-24h ievilkties, bet man gribas kko ko jau pec paris stundam var tiesat nost, bet garsho tikpat labi.
tatad lielais jautajums ir ko smeret pa vidu gardaam ripam ja jaiztiek no ta kas ir majas? un varinats putukrejums un ievarijums shoreiz nederes jo edaaji ir ne tikai latviehsi un k-ka ievarijumu dazhi lidz galam neizprot pie kuukam!
paldies par kadam nebut idejam!
p.s pieejams ir olas, piens, saldais krejums, skabais krejums, kakao pulveris..
tatad lielais jautajums ir ko smeret pa vidu gardaam ripam ja jaiztiek no ta kas ir majas? un varinats putukrejums un ievarijums shoreiz nederes jo edaaji ir ne tikai latviehsi un k-ka ievarijumu dazhi lidz galam neizprot pie kuukam!
paldies par kadam nebut idejam!
p.s pieejams ir olas, piens, saldais krejums, skabais krejums, kakao pulveris..
from:
flog
date: Feb. 15., 2012 - 03:25 pm
#
Atbildēt
from:
traffico
date: Feb. 15., 2012 - 03:26 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
digna
date: Feb. 15., 2012 - 04:55 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
antuanete
date: Feb. 15., 2012 - 03:29 pm
#
Te ir visādi vārītie krēmi http://www.sapforums.lv/index.php?t=645
Klasiski tam liek klāt sviestu, bet, ja vajag tikai smērēšanai starp kārtām, tad var iztikt. Bet tik un tā vajadzētu laiku, lai savilktos UN tomēr to skābo ievārījumu vai džemu kādā kārtā, lai līdzsvarojas garšas. Nedomāju, ka "ne tikai latvieši" šādas substances nepazīst.
Medus kūkai un tai līdzīgajās var smērēt iekšā skābo krējumu + cukuru.
No saldā krējuma + kakao var sataisīt šokolādes krēmu.
Visi šie krēmi ir pašķidri un vajadzētu sasūkties arī pāris stundu laikā.
Atbildēt
from:
vilibaldis
date: Feb. 15., 2012 - 03:53 pm
#
Atbildēt
from:
dzjazhui
date: Feb. 15., 2012 - 04:34 pm
#
Var pievienotai ari vanailu vai sev citu tikamu garsu. Es parasti lieku 1/2 glazes cukura, jo man negarso loti salds. Lielai kukai (3 ripas) bus vajadzigas divas tadas porcijas.
Pa vidu var pievienot auglus kadus no konserviem vai svaigus. vislabak man garso ar persikiem
Atbildēt | Diskusija
from:
ocher
date: Feb. 15., 2012 - 04:52 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
digna
date: Feb. 15., 2012 - 04:55 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
varmaaka
date: Feb. 16., 2012 - 09:41 am
#
vai nu ar iebiezināto pienu vārītu, nevārītu un visādām karamelīgām lietām klāt
vai nu tad superšoko ar šokolādēm, brendijiem, kakao, mandelēm utt.
Atbildēt