pajautaa

Kuku miljotajiem

« previous entry | next entry »
Feb. 15., 2012 | 02:18 pm
posted by: flog in pajautaa

Gribas atlocit rokas nee, bet piedurknes un uzcept tadu riktigo kuku. visa skaidriba jau ir par miklam u ka pie milzum garshigam ripam tikt, bet nevaru saprast ko smeret pa vidu. ilgi skatijos uz Napaleonu- nedzivojot latvija patiesham viena no kukam kas pietrukst, ar medus kuku ir tapat- bet tur krenjkjis ka tas jaliek vismaz uz 12-24h ievilkties, bet man gribas kko ko jau pec paris stundam var tiesat nost, bet garsho tikpat labi.

tatad lielais jautajums ir ko smeret pa vidu gardaam ripam ja jaiztiek no ta kas ir majas? un varinats putukrejums un ievarijums shoreiz nederes jo edaaji ir ne tikai latviehsi un k-ka ievarijumu dazhi lidz galam neizprot pie kuukam!


paldies par kadam nebut idejam!


p.s pieejams ir olas, piens, saldais krejums, skabais krejums, kakao pulveris..

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

flog

from: [info]flog
date: Feb. 15., 2012 - 03:25 pm
#

ir ari jogurts. jaa- ir kada ideja ar jogurtu? vai to var likt kopaa ar putukreejumu un kako? :)

Atbildēt


traffico

from: [info]traffico
date: Feb. 15., 2012 - 03:26 pm
#

Vārītais krēms?

Atbildēt | Diskusija


from: [info]digna
date: Feb. 15., 2012 - 04:55 pm
#

+10

Atbildēt | Iepriekšējais


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Feb. 15., 2012 - 03:29 pm
#

Jogurtu es neaiztiktu, tas labāk der jogurta kūkām, kur to stindzina ar želatīnu.
Te ir visādi vārītie krēmi http://www.sapforums.lv/index.php?t=64552
Klasiski tam liek klāt sviestu, bet, ja vajag tikai smērēšanai starp kārtām, tad var iztikt. Bet tik un tā vajadzētu laiku, lai savilktos UN tomēr to skābo ievārījumu vai džemu kādā kārtā, lai līdzsvarojas garšas. Nedomāju, ka "ne tikai latvieši" šādas substances nepazīst.

Medus kūkai un tai līdzīgajās var smērēt iekšā skābo krējumu + cukuru.

No saldā krējuma + kakao var sataisīt šokolādes krēmu.

Visi šie krēmi ir pašķidri un vajadzētu sasūkties arī pāris stundu laikā.

Atbildēt


vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Feb. 15., 2012 - 03:53 pm
#

ideāls krems, kad nav laika bet gribas garšīgi - sviests saputots ar iebiezinato pienu, pieņemu, ka var izmantot sviesta vietā saldo krējumu. uzprišins ar kadu augli, piemeram kivi.

Atbildēt


jaz ui

from: [info]dzjazhui
date: Feb. 15., 2012 - 04:34 pm
#

Es pedeja laika smereju varito kremu. 1 glaze cukura + 2 olas - saputo, pievieno 1 ed.k. miltu. Glazi piena uzkarse un pakapeniski pielej olu, cukura masai. karse udens pelde ( ta butu pec receptes, bet es lieku pa taisno uz rinkja un nepartaruki!!!! maisu.
Var pievienotai ari vanailu vai sev citu tikamu garsu. Es parasti lieku 1/2 glazes cukura, jo man negarso loti salds. Lielai kukai (3 ripas) bus vajadzigas divas tadas porcijas.
Pa vidu var pievienot auglus kadus no konserviem vai svaigus. vislabak man garso ar persikiem

Atbildēt | Diskusija


Spītniece

from: [info]ocher
date: Feb. 15., 2012 - 04:52 pm
#

+1

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]digna
date: Feb. 15., 2012 - 04:55 pm
#

Pievienojot kakao vajadzīgā daudzumā, būs kakao krēms.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]varmaaka
date: Feb. 16., 2012 - 09:41 am
#

Tfu. Vai nu kārtīgi no biezpieniem, jogurtiem un putukrējuma (ar augļiem želejā)
vai nu ar iebiezināto pienu vārītu, nevārītu un visādām karamelīgām lietām klāt
vai nu tad superšoko ar šokolādēm, brendijiem, kakao, mandelēm utt.

Atbildēt