Feb. 15., 2012 | 03:29 pm
No:: antuanete
Jogurtu es neaiztiktu, tas labāk der jogurta kūkām, kur to stindzina ar želatīnu.
Te ir visādi vārītie krēmi http://www.sapforums.lv/index.php?t=645 52
Klasiski tam liek klāt sviestu, bet, ja vajag tikai smērēšanai starp kārtām, tad var iztikt. Bet tik un tā vajadzētu laiku, lai savilktos UN tomēr to skābo ievārījumu vai džemu kādā kārtā, lai līdzsvarojas garšas. Nedomāju, ka "ne tikai latvieši" šādas substances nepazīst.
Medus kūkai un tai līdzīgajās var smērēt iekšā skābo krējumu + cukuru.
No saldā krējuma + kakao var sataisīt šokolādes krēmu.
Visi šie krēmi ir pašķidri un vajadzētu sasūkties arī pāris stundu laikā.
Te ir visādi vārītie krēmi http://www.sapforums.lv/index.php?t=645
Klasiski tam liek klāt sviestu, bet, ja vajag tikai smērēšanai starp kārtām, tad var iztikt. Bet tik un tā vajadzētu laiku, lai savilktos UN tomēr to skābo ievārījumu vai džemu kādā kārtā, lai līdzsvarojas garšas. Nedomāju, ka "ne tikai latvieši" šādas substances nepazīst.
Medus kūkai un tai līdzīgajās var smērēt iekšā skābo krējumu + cukuru.
No saldā krējuma + kakao var sataisīt šokolādes krēmu.
Visi šie krēmi ir pašķidri un vajadzētu sasūkties arī pāris stundu laikā.