Kafijas mistērija
« previous entry | next entry »
Feb. 13., 2012 | 10:42 am
posted by: dunkelheit in pajautaa
kad taisu kafiju padu automātā un lieku klāt parasto cukuru, tad ir smukas putas, bet kad pielieku nerafinēto cukurniedru cukuru (tas, kurš kā smiltis), tad putiņas pazūd dažu sekunžu laikā.
KĀPĒC?
KĀPĒC?
from: sirdna
date: Feb. 13., 2012 - 11:44 am
#
Cukurniedru cukurā ir vecais Omo - nekur nederīgs pulveris.
Atbildēt | Diskusija
from: dunkelheit
date: Feb. 13., 2012 - 11:45 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: sirdna
date: Feb. 13., 2012 - 11:50 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: akwiinas
date: Feb. 13., 2012 - 02:07 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: piss_lips
date: Feb. 13., 2012 - 08:54 pm
#
aha bouvijs šokā par cukaura putošanās/neputošanās fenomenu ;D
Atbildēt | Iepriekšējais
from: ts
date: Feb. 13., 2012 - 02:10 pm
#
neesmu ķīmiķis vai pārtikas tehnologs, un sevišķi nestresoju par rafinētā cukura neveselīgumu, tomēr imo kafija paredzēta dzeršanai, nevis aplūkošanai, un ir preferējami dzerama ar brūno=nerafinēto, jo garšīgāka.
Atbildēt | Diskusija
from: dunkelheit
date: Feb. 13., 2012 - 02:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais