pajautaa

Maizes autombilis :)

« previous entry | next entry »
Feb. 4., 2012 | 10:54 am
posted by: dzjazhui in pajautaa

Esmu beidzot nobriedusi iegadaties maizes masinu. Pilns interents ar vinam un nevaru saprats no kura gala sakt. lasiju, ka labas esot Kenwood un Philips.
ja kadam ir pieredze, ludzu, padalieties :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Puce

from: [info]puce
date: Feb. 4., 2012 - 11:18 am
#

Mēs jau vairāk nekā 2 gadus lietojam http://maizesmasina.lv/maizes-masinu-modeli/conceptpc5040 - ļoti apmierināti. Tikai cepamo formu vajadzētu mainīt, tas ir laik/naudas ietilpīgi.

Atbildēt


*

from: [info]inese_tk
date: Feb. 4., 2012 - 11:22 am
#

varu ieteikt lapu http://maizesmasina.lv/
tur var šo to palasīties par modeļiem. arī foruma sadaļā

Atbildēt | Diskusija


jaz ui

from: [info]dzjazhui
date: Feb. 4., 2012 - 12:16 pm
#

Tur pabiju un katram savs aparats ir vislabakais :) Tas mani samulsinaja vel vairak :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


crescendo

from: [info]crescendo
date: Feb. 4., 2012 - 06:47 pm
#

A kas, cerēji, ka katram mājās ir kādi četri un pateiks kurš no tiem labāks? :)
Maizes cepšanu gan jau laikam izpilda visi. Man ir Moulinex, nesūdzos. Jā, protams, smukai garoziņai ir jāapsmērē ar pienu.

Tagad pēc ilgas lietošanas - aparātam pats, pats galvenais - tādu, kurai papildus 'te ir ļoti daudz dažādas cepšanas programmas' ir atsevišķa programma 'tikai samaisīt un uzraudzēt' un atsevišķa 'tikai izcept' .

Pārējais jau pa lielam ir sīkums. Cepot arī - īpašus miltus nevajag (bet jo vairāk olbaltumu procents, jo labāk, un 'augstakās kvalitātes' milti ne vienmēr būs labākie maizei).


Un, nu jā, rēķini ka maizes cepšanai obligāti vajag svariņus, mērtrauku un mērkarotes, un ka liela daļa recepšu webā ir grūti pārrēķināmas, jo daļa sastāvdaļu norādītas tilpumā, daļa masā - bet svarīgas ir tieši masas proporcijas starp sastāvdaļām.
Mērtrauki un karotes pārsvarā nāk līdz aparātiem. Svariņi derēs jebkuri, bet ir ērtāk, ja ir taras nonullēšanas funkcija.

'sēkliņu iebēršanas' funkciju lieliski pilda parastais virtuves taimeris. 'lāpstiņas izvilkšanas ķeksis' arī neesmu redzējusi, ka kādam īpaši noderētu.

Atbildēt | Iepriekšējais


vaela

from: [info]vaela
date: Feb. 4., 2012 - 09:12 pm
#

Mammai uz Ziemassvētkiem uzdāvinājām jau pieminēto Concept 5040 (Ls 39.99, Cenu klubs), ļoti apmierināta. Arī veicu milzu pētījumu, izlasīju cauri gan maizesmasina.lv, gan nebeidzamas cāļa diskusijas, gala beigās jāsaprot, cik daudz vēlies tērēt un kuras funkcijas tev ir svarīgākas, pēc tam skatīties atsevišķus modeļus, kas iekļaujas tavās vēlmēs. Ja gribēsies bagetes, automātisko sēkliņu piebēršanu, cita veida dizainu (melnu, metālisku), tad ir vērts skatīties uz Kenwood vai Philips, visādi citādi man liekas, nav vērts maksāt tik daudz par ekstrām.

Atbildēt | Diskusija


jaz ui

from: [info]dzjazhui
date: Feb. 5., 2012 - 11:49 am
#

Jaa, es ar laikam paliksu pie concept. liels, paldies par padomiem - tiesm noderigi :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Daavid Sinervo (Malleus)

from: [info]humanz
date: Feb. 5., 2012 - 11:17 pm
#

Manai mammai ir - http://maizesmasina.lv/maizes-masinu-modeli/kenwoodbm256
It kā neesmu dzirdējis ka sūdzētos, bet smalki apjautājis arī neesmu. Maize arī vienmēr garsīga sanāk - tas arī viss ko zinu pateikt :D

Atbildēt