crescendo

Feb. 4., 2012 | 06:47 pm
No:: crescendo

A kas, cerēji, ka katram mājās ir kādi četri un pateiks kurš no tiem labāks? :)
Maizes cepšanu gan jau laikam izpilda visi. Man ir Moulinex, nesūdzos. Jā, protams, smukai garoziņai ir jāapsmērē ar pienu.

Tagad pēc ilgas lietošanas - aparātam pats, pats galvenais - tādu, kurai papildus 'te ir ļoti daudz dažādas cepšanas programmas' ir atsevišķa programma 'tikai samaisīt un uzraudzēt' un atsevišķa 'tikai izcept' .

Pārējais jau pa lielam ir sīkums. Cepot arī - īpašus miltus nevajag (bet jo vairāk olbaltumu procents, jo labāk, un 'augstakās kvalitātes' milti ne vienmēr būs labākie maizei).


Un, nu jā, rēķini ka maizes cepšanai obligāti vajag svariņus, mērtrauku un mērkarotes, un ka liela daļa recepšu webā ir grūti pārrēķināmas, jo daļa sastāvdaļu norādītas tilpumā, daļa masā - bet svarīgas ir tieši masas proporcijas starp sastāvdaļām.
Mērtrauki un karotes pārsvarā nāk līdz aparātiem. Svariņi derēs jebkuri, bet ir ērtāk, ja ir taras nonullēšanas funkcija.

'sēkliņu iebēršanas' funkciju lieliski pilda parastais virtuves taimeris. 'lāpstiņas izvilkšanas ķeksis' arī neesmu redzējusi, ka kādam īpaši noderētu.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: