pajautaa

Bloga paskats

« previous entry | next entry »
Dec. 19., 2005 | 10:42 am
posted by: minchux in pajautaa

Labdien!

Man ir problēma.Man steidzami nepieciešama profesionāla palīdzība. Problēma ir iekš dienaasgrāmatas, tb mana bloga izskata. Tas pēkšņi, pēc nesenā kārtējā "errora" mainīja izskatu. Es mēģināju nomainīt atpakaļ uz iepriekšējo, ieliekot vēlamo stilu - Quite Lickable pie settingiem.Dienasgrāmatas settingu paraugos Quite Lickable atšķiras no tā, kādā skatā mans žurnāls ir, kad to uzstāda tagad.
Man sāp sirds par šo un es naktīs nespēju mierīgi gulēt sakarā ar šo problēmu. Steidzami dariet kautko!
Sakiet, lūdzu, šinī sakarā - vai ir iespējams kaut kā lietot manis izvēlēto stilu, lai tur būtu redzams tas, ko reklāmā piedāvā un kā var tādā gadījumā tam nomainīt arī krāsas pie pašreizējām iespējām???

Pateicos jo sirsnīgi
dziļā un patiesā cieņā,
vienmēr Jūsu Minchux

p.s. vakar vakarā šis teksts JAU tika nosūtīts meila formātā uz support@klab.lv (no response)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

-

from: [info]deep
date: Dec. 19., 2005 - 11:02 am
#

:DDD

shito ieksh [info]lol

Atbildēt


Krišs

from: [info]misame
date: Dec. 19., 2005 - 11:10 am
#

uz [info]baltais_bebrs!

Atbildēt


x-ƒ

from: [info]x_f
date: Dec. 19., 2005 - 11:28 am
#

Laikam jau sāpīgi. :)

Nu, šai lapai (http://klab.lv/customize/advanced/layerbrowse.bml?id=lickable/layout) nebija jābūt tukšai, līdz ar to var saprast, ka kaut kas ar šo stilu tur ir kārtīgi nojucis.
Nāksies vien izmantot citu. Supports mums atsaucīgs, jā.

Atbildēt | Diskusija


imagine

from: [info]minchux
date: Dec. 19., 2005 - 11:30 am
#

Beidzot viena prātīga atbilde. Tā es jau domāju, ka es ne-tur skatos.. ka ir kautkāds āķis vai kā. NU neko, jāsāk strādāt pie samierināšanās ar situāciju..
Pateicos par atsaucību anyway;)!

Atbildēt | Iepriekšējais


crescendo

from: [info]crescendo
date: Dec. 19., 2005 - 02:38 pm
#

um, tā kā Tu to neiesaki, tad tikai pajauāšu - no livejournala layout layeri nevar mēģināt pārkopēt? Jeb tas nebūs tas pats, kas viņai pirms tam bija? Būt viņš it kā ir te - http://www.livejournal.com/customize/advanced/layersource.bml?id=4762216

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


x-ƒ

from: [info]x_f
date: Dec. 19., 2005 - 02:44 pm
#

Visdrīzāk, ka var, lai gan tas ir LJ layout kods un var būt svaigāks par to pašu Cibas layout kodu, kaut kas varētu neiet. Lai gan pamēģināt, protams, var.

Patiesībā pat var nekopēt no LJ, jo arī Cibā šis kods ir pieejams tajā lapā, kuru norādīju, taču.. Nu nezinu, tas nav pareizi nokompilējies vai vēl kas, jo lapai nebija jābūt tukšai, tur bija jābūt mainīgajiem un funkcijām. Pašu kodu es apskatīju, tas liekas pareizs.

Kā paša lietotāja (ne sistēmas) layout slānis tas varētu darboties, to pilnīgi noteikti var izmēģināt. (Man slinkums, jā, jā.)

Atbildēt | Iepriekšējais