Vai mēs kļūsim par amfībijām, ēdot tomātus?
« previous entry | next entry »
Jul. 5., 2011 | 09:46 am
posted by: porcupine in pajautaa
Gadījās izlasīt interviju ar Gunti Belēviču (Latvijas Aptiekāru asociācijas prezidents, ārsts, farmaceits, bioloģijas doktors, viņš arī Latvijas mākslas kolekcionārs, un pat kustējies «Par Labu Latviju!») Neēdiet Sniegbaltītes pamātes ābolus!
«Tomāts, kuru jūs pērkat lielveikalā, nebojājas. Un kāpēc? Tāpēc, ka šis tomāts ir himēra starp zivi un tomātu: šajā tomātā ir viens butes gēns.»
Tas tiešām tā ir? Mums tagad visiem izaugs žaunas un peldspuras? Ja nopietni - kāds kaut ko vairāk zina par tēmu - ģenētiski modificētā pārtika un tās ietekme uz veselību?
from: gorgona
date: Jul. 5., 2011 - 11:17 am
#
vieglas smiltispelnu urnas vāciņš) teica, ka viņa tomātus vairs ieēst nevarot, kopš tur esot tas zivs gēns, jo viņa jūtot zivs piegaršu. sākumā domājusi, ka visi naži ar zivīm, bet tad izlasījusi rakstu par zivs gēnu un sapratusi, ka visi tomāti pēc zivīm vien garšojot ;)Atbildēt | Diskusija
from: porcupine
date: Jul. 5., 2011 - 11:23 am
#
Man pagaidām tik spiež uz psihi, garšas kārpiņas laikam jau sabeigtas :(
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kautskis
date: Jul. 5., 2011 - 12:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: porcupine
date: Jul. 5., 2011 - 01:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: divi_g
date: Jul. 5., 2011 - 03:29 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: porcupine
date: Jul. 5., 2011 - 03:52 pm
#
Ar Tevi dažnedažādu viedokļu replicēšanā pat nesapņoju sacensties :P
Atbildēt | Iepriekšējais
from: sirdna
date: Jul. 5., 2011 - 11:25 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: gorgona
date: Jul. 5., 2011 - 11:27 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: redrum
date: Jul. 5., 2011 - 11:59 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais