« previous entry | next entry »
Jul. 1., 2011 | 03:55 pm
posted by: polkovnik in pajautaa
kāda tur bija tā superlabā sarkano biešu pagatavošanas metode? nevis vārīt, bet cepeškrāsnī tvaicēt? kaut kad sen šeit cibā lasīju, bet tas tiešām bija sen un nu nezinu, kur un cik dziļās vēsturēs meklēt!
from: mola
date: Jul. 1., 2011 - 04:08 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 04:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: mola
date: Jul. 1., 2011 - 06:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: nxn
date: Jul. 1., 2011 - 09:37 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: mola
date: Jul. 1., 2011 - 10:08 pm
#
Aukstā ūdens metodi izmanto, lai nav ilgi jāvāra.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: goddes
date: Jul. 1., 2011 - 04:08 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 04:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Jul. 1., 2011 - 04:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Jul. 1., 2011 - 04:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 04:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: gorgona
date: Jul. 1., 2011 - 04:42 pm
#
Atbildēt
from: up
date: Jul. 1., 2011 - 05:11 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 06:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: up
date: Jul. 1., 2011 - 07:03 pm
#
ja vidēja izmēra bietes, tad kādu pusstundu 180 grādos. pēc tam atstāj turpat atdzist
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 07:24 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: up
date: Jul. 1., 2011 - 07:28 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais