pajautaa

« previous entry | next entry »
Jul. 1., 2011 | 03:55 pm
posted by: polkovnik in pajautaa

kāda tur bija tā superlabā sarkano biešu pagatavošanas metode? nevis vārīt, bet cepeškrāsnī tvaicēt? kaut kad sen šeit cibā lasīju, bet tas tiešām bija sen un nu nezinu, kur un cik dziļās vēsturēs meklēt!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

Mola

from: [info]mola
date: Jul. 1., 2011 - 04:08 pm
#

Esot tāda metode - ~15-20min vārīt, tad skalot zem auksta ūdens. Bietes būšot izvārījušās pilnībā.

Atbildēt | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 04:12 pm
#

jāliek ūdenī tā ka nosedz visu vai ūdeni tikai katla apakšā un tad tvaicē?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mola

from: [info]mola
date: Jul. 1., 2011 - 06:21 pm
#

Lai nosedz, respektīvi, vāra.

Atbildēt | Iepriekšējais


nxn

from: [info]nxn
date: Jul. 1., 2011 - 09:37 pm
#

ne nē- uzvāra, pavāra, tad atstāj tai pašā ūdenī atdzist.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mola

from: [info]mola
date: Jul. 1., 2011 - 10:08 pm
#

Nē, tad tev ir cita metode :)
Aukstā ūdens metodi izmanto, lai nav ilgi jāvāra.

Atbildēt | Iepriekšējais


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jul. 1., 2011 - 04:08 pm
#

cepeškrāsnī izcept ir ļoti ok, bet nu naļubiķeļa.

Atbildēt | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 04:11 pm
#

tas ir ievietot cepeškrāsnī pliku bieti un uzgriezt karstumu vai arī tur kāds ūdens kaut kur jālej? varbūt jātin folijā?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jul. 1., 2011 - 04:13 pm
#

uz cepampapīra šķēles i vsjo, pēc tam var apliet ar kādu krējuma mērci

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jul. 1., 2011 - 04:15 pm
#

PS. auksto

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 04:20 pm
#

paldies. šķēlēs tātad.

Atbildēt | Iepriekšējais


chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Jul. 1., 2011 - 04:42 pm
#

es esmu cepusi folijā ietītu, bez nekāda ūdens.

Atbildēt


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Jul. 1., 2011 - 05:11 pm
#

nemizotas, vienkārši uz pusēm, uz cepamās plāts "ar muti" uz leju.

Atbildēt | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 06:13 pm
#

un cik ilgi?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Jul. 1., 2011 - 07:03 pm
#

kamēr gatavas :D

ja vidēja izmēra bietes, tad kādu pusstundu 180 grādos. pēc tam atstāj turpat atdzist

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 07:24 pm
#

paldies. kaut kas jādara ar tām bietēm ir. citādi sažūs un sačokurosies kā iepriekšējās.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Jul. 1., 2011 - 07:28 pm
#

Man taa patiik gatavot vaariishanas vietaa. Peec tam riiveeju salaatos, labaaka garsha manupraat un mazaak atsulo

Atbildēt | Iepriekšējais