« previous entry | next entry »
Jul. 1., 2011 | 03:55 pm
posted by: polkovnik in pajautaa
kāda tur bija tā superlabā sarkano biešu pagatavošanas metode? nevis vārīt, bet cepeškrāsnī tvaicēt? kaut kad sen šeit cibā lasīju, bet tas tiešām bija sen un nu nezinu, kur un cik dziļās vēsturēs meklēt!
from: polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 06:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: up
date: Jul. 1., 2011 - 07:03 pm
#
ja vidēja izmēra bietes, tad kādu pusstundu 180 grādos. pēc tam atstāj turpat atdzist
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 07:24 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: up
date: Jul. 1., 2011 - 07:28 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais