pajautaa

« previous entry | next entry »
Jul. 1., 2011 | 03:55 pm
posted by: polkovnik in pajautaa

kāda tur bija tā superlabā sarkano biešu pagatavošanas metode? nevis vārīt, bet cepeškrāsnī tvaicēt? kaut kad sen šeit cibā lasīju, bet tas tiešām bija sen un nu nezinu, kur un cik dziļās vēsturēs meklēt!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

******* *******

from: [info]polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 06:13 pm
#

un cik ilgi?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Jul. 1., 2011 - 07:03 pm
#

kamēr gatavas :D

ja vidēja izmēra bietes, tad kādu pusstundu 180 grādos. pēc tam atstāj turpat atdzist

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 07:24 pm
#

paldies. kaut kas jādara ar tām bietēm ir. citādi sažūs un sačokurosies kā iepriekšējās.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Jul. 1., 2011 - 07:28 pm
#

Man taa patiik gatavot vaariishanas vietaa. Peec tam riiveeju salaatos, labaaka garsha manupraat un mazaak atsulo

Atbildēt | Iepriekšējais