pajautaa

« previous entry | next entry »
Jul. 1., 2011 | 03:55 pm
posted by: polkovnik in pajautaa

kāda tur bija tā superlabā sarkano biešu pagatavošanas metode? nevis vārīt, bet cepeškrāsnī tvaicēt? kaut kad sen šeit cibā lasīju, bet tas tiešām bija sen un nu nezinu, kur un cik dziļās vēsturēs meklēt!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

******* *******

from: [info]polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 04:11 pm
#

tas ir ievietot cepeškrāsnī pliku bieti un uzgriezt karstumu vai arī tur kāds ūdens kaut kur jālej? varbūt jātin folijā?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jul. 1., 2011 - 04:13 pm
#

uz cepampapīra šķēles i vsjo, pēc tam var apliet ar kādu krējuma mērci

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jul. 1., 2011 - 04:15 pm
#

PS. auksto

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 04:20 pm
#

paldies. šķēlēs tātad.

Atbildēt | Iepriekšējais