pajautaa

« previous entry | next entry »
Jul. 1., 2011 | 03:55 pm
posted by: polkovnik in pajautaa

kāda tur bija tā superlabā sarkano biešu pagatavošanas metode? nevis vārīt, bet cepeškrāsnī tvaicēt? kaut kad sen šeit cibā lasīju, bet tas tiešām bija sen un nu nezinu, kur un cik dziļās vēsturēs meklēt!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

Mola

from: [info]mola
date: Jul. 1., 2011 - 04:08 pm
#

Esot tāda metode - ~15-20min vārīt, tad skalot zem auksta ūdens. Bietes būšot izvārījušās pilnībā.

Atbildēt | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Jul. 1., 2011 - 04:12 pm
#

jāliek ūdenī tā ka nosedz visu vai ūdeni tikai katla apakšā un tad tvaicē?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mola

from: [info]mola
date: Jul. 1., 2011 - 06:21 pm
#

Lai nosedz, respektīvi, vāra.

Atbildēt | Iepriekšējais


nxn

from: [info]nxn
date: Jul. 1., 2011 - 09:37 pm
#

ne nē- uzvāra, pavāra, tad atstāj tai pašā ūdenī atdzist.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mola

from: [info]mola
date: Jul. 1., 2011 - 10:08 pm
#

Nē, tad tev ir cita metode :)
Aukstā ūdens metodi izmanto, lai nav ilgi jāvāra.

Atbildēt | Iepriekšējais