pajautaa

Latvju labumi

« previous entry | next entry »
Jun. 1., 2011 | 01:18 pm
posted by: thegoat in pajautaa

Labdien!

Atradu tautu, kas par Jaaniem nav dzirdeejusi ne ausu galaa, gribu vieniem kaartiigu kimenu sieru iesiet, BET..te nav biezpiena. Taada manta neeksistee. Vispaar. Sieru sasiet maaku un taa, bet biezpienu ta vajag, un taa tapsanas nosleepumi man ir nezinaami. Visur, kur lasu, obligaati vajag lauku pienu, tas tiesa vai var tomeer taadu treknaaku veikala pienu? Un cik aptuveni piena vajag, lai gala beigaas buutu 1kg biezpiena?

Un pie vienaam saapeem, ko veel lai taadu Jaanisku uzmeistaro, bez siera un saslikiem?

Paaaldies! ;)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {17}

sirdnA

from: [info]sirdna
date: Jun. 1., 2011 - 02:29 pm
#

google "ķimeņu siera recepte"

pienu sakarsē un pieliek citronskābi, tāds variants.

Atbildēt | Diskusija


Sīkzvērs

from: [info]thegoat
date: Jun. 1., 2011 - 02:30 pm
#

uuja, un vai tad no taa vien siers buus? Man biezpiena recepti vajag :))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


sirdnA

from: [info]sirdna
date: Jun. 1., 2011 - 02:35 pm
#

nopietni, google "kā taisa biezpienu"

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]lidzhons
date: Jun. 1., 2011 - 03:00 pm
#

jā, jā, labs sanāk :))

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]chaika
date: Jun. 1., 2011 - 02:38 pm
#

citronskābes vietā labāk citronu

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Jun. 1., 2011 - 02:42 pm
#

Vai laimu; galvenais ir, lai būtu iespējami skābs. Kad taisīju Jāņu sieru, bija nepietiekami skābs biezpiens un piens pa frakcijām sāka sadalīties tikai pēc laima sulas pievienošanas.

Atbildēt | Iepriekšējais