pajautaa

Latvju labumi

« previous entry | next entry »
Jun. 1., 2011 | 01:18 pm
posted by: thegoat in pajautaa

Labdien!

Atradu tautu, kas par Jaaniem nav dzirdeejusi ne ausu galaa, gribu vieniem kaartiigu kimenu sieru iesiet, BET..te nav biezpiena. Taada manta neeksistee. Vispaar. Sieru sasiet maaku un taa, bet biezpienu ta vajag, un taa tapsanas nosleepumi man ir nezinaami. Visur, kur lasu, obligaati vajag lauku pienu, tas tiesa vai var tomeer taadu treknaaku veikala pienu? Un cik aptuveni piena vajag, lai gala beigaas buutu 1kg biezpiena?

Un pie vienaam saapeem, ko veel lai taadu Jaanisku uzmeistaro, bez siera un saslikiem?

Paaaldies! ;)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {17}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Jun. 1., 2011 - 02:42 pm
#

Vai laimu; galvenais ir, lai būtu iespējami skābs. Kad taisīju Jāņu sieru, bija nepietiekami skābs biezpiens un piens pa frakcijām sāka sadalīties tikai pēc laima sulas pievienošanas.

Atbildēt | Iepriekšējais