pajautaa

Recepti, I needz it

« previous entry | next entry »
Apr. 6., 2011 | 08:12 pm
posted by: spiritualized in pajautaa

Dalieties sālītās gaļas jeb speķa gudrībā.
T.i. kad gaļu sasāla un tur cik tur tāds dienas pirms ēst.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]eermaniitis
date: Apr. 6., 2011 - 08:27 pm
#

kas reņģēdājiem prasa speķa gudrības, ko? ;)

http://otvet.mail.ru/question/5745893/
http://akak.ru/recipes/3685-kak-solit-salo-chetyire-retsepta

utt skatīt gūgli vai yandeksu ;D

Atbildēt


__________________

from: [info]spiritualized
date: Apr. 6., 2011 - 09:18 pm
#

Omg, nevar būt >:0

Bļin, ir tik daudz recepšu un veidu kā pagatavot sālītu gaļu, es gribu zināt iz pieredzes.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]petro
date: Apr. 7., 2011 - 09:55 am
#

Gaļa un speķis nav viens un tas pats.

Atbildēt


Jugita

from: [info]angel_girl
date: Apr. 7., 2011 - 11:05 am
#

paņem sāli un kārtīgi ieberz speķi. Cik daudz? a tik daudz, cik gribi. Pēc tam sasmalcini ķilpku un arī ieberz. Cīši ietin follijā un ieliec ledusskapī. Nākamā dienā ņem ārā un garšo. Ja sāls ir ok, lieko kasi nost. Ja gribas sāļāku turi vēl un pagaršo vēlāk.

Atbildēt | Diskusija


__________________

from: [info]spiritualized
date: Apr. 7., 2011 - 08:22 pm
#

Tikai vienu dienu?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Jugita

from: [info]angel_girl
date: Apr. 8., 2011 - 03:14 pm
#

Nu, tāpēc jau teicu - pagaršo. Man pietiek ar vienu diennakti, laikam tā būs precīzāk.

Atbildēt | Iepriekšējais