pajautaa

Recepti, I needz it

« previous entry | next entry »
Apr. 6., 2011 | 08:12 pm
posted by: spiritualized in pajautaa

Dalieties sālītās gaļas jeb speķa gudrībā.
T.i. kad gaļu sasāla un tur cik tur tāds dienas pirms ēst.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Jugita

from: [info]angel_girl
date: Apr. 7., 2011 - 11:05 am
#

paņem sāli un kārtīgi ieberz speķi. Cik daudz? a tik daudz, cik gribi. Pēc tam sasmalcini ķilpku un arī ieberz. Cīši ietin follijā un ieliec ledusskapī. Nākamā dienā ņem ārā un garšo. Ja sāls ir ok, lieko kasi nost. Ja gribas sāļāku turi vēl un pagaršo vēlāk.

Atbildēt | Diskusija


__________________

from: [info]spiritualized
date: Apr. 7., 2011 - 08:22 pm
#

Tikai vienu dienu?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Jugita

from: [info]angel_girl
date: Apr. 8., 2011 - 03:14 pm
#

Nu, tāpēc jau teicu - pagaršo. Man pietiek ar vienu diennakti, laikam tā būs precīzāk.

Atbildēt | Iepriekšējais