pesto
« previous entry | next entry »
Mar. 29., 2011 | 07:19 pm
posted by: smille in pajautaa
Kā mājas apstākļos uztaisīt gardu pesto? Ir svaigs baziliks, ir blenderis, bet nav piestas.
Interesē receptes un pieredze ar sastāvdaļām, kas ir brīvi dabonamas LV.
Paldies jau iepriekš : )
Interesē receptes un pieredze ar sastāvdaļām, kas ir brīvi dabonamas LV.
Paldies jau iepriekš : )
from: inese_tk
date: Mar. 29., 2011 - 08:16 pm
#
+ ja sataisa daudz, var glabāt arī saldētavā un kādu laiku pirms lietošanas pārlikt parastajā ledīša nodalījumā lai atlaižas.
vispār, ja ir dārzs, ta attiecīgajā sezonā var sataisīt šitādveidīgu zieķi arī no visādiem citiem zaļumiem, piemēram, timiāna un pētersīļiem. sakrāmēt pilnu saldētavu un visu ziemu ēst gardu muti. + taupības nolūkos, ja nav svarīgs ĪSTS pesto, ta var iztikt arī bez siera vai krietni samazināt tā daudzumu.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ripp
date: Mar. 29., 2011 - 08:18 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: inese_tk
date: Mar. 29., 2011 - 08:28 pm
#
es šitā lejot pāri eļļu cerēju izvairīties no dārzeņu salātu burku karsēšanas, bet lielākā daļa sarūga, jo apakšā tāpat bij tas gaiss palicies un tā eļļas kārta virspusē komplektā ar aizvākojot radīto bezgaisu neko nelīdzēja.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ripp
date: Mar. 29., 2011 - 08:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais