Mar. 29., 2011 | 08:28 pm
No:: inese_tk
gaiss ta gaiss, bet cik man zināms, ka zaļumi kādu laiciņu stāvot olīveļļā sākt rūgt, kas ir galvenais iemesls, kāpēc pesto nedrīkst ilgi glabāt, tā ka teorētiski tai papildus eļļai nevajadzētu īpaši paildzināt uzglabāšanas termiņu. protams, ka rūgšanai ir nepieciešams skābeklis, bet ja viņš tur apakšā ir palicis (un noteikti, ka ir), rūgs tāpatās.
es šitā lejot pāri eļļu cerēju izvairīties no dārzeņu salātu burku karsēšanas, bet lielākā daļa sarūga, jo apakšā tāpat bij tas gaiss palicies un tā eļļas kārta virspusē komplektā ar aizvākojot radīto bezgaisu neko nelīdzēja.
es šitā lejot pāri eļļu cerēju izvairīties no dārzeņu salātu burku karsēšanas, bet lielākā daļa sarūga, jo apakšā tāpat bij tas gaiss palicies un tā eļļas kārta virspusē komplektā ar aizvākojot radīto bezgaisu neko nelīdzēja.