pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 24., 2011 | 01:34 pm
posted by: dunkelheit in pajautaa

pirms 2 dienām (vai arī 3) nopirku liellopu malto gaļu vakuuma iepakojumā, derīguma termiņš ir "vismaz" līdz rītam. šodien skatos tā gaļa tāda blāva palikusi (pelēcīga). Kas tam ir par iemeslu un vai tāda ir ēdama? neesmu vēl taisījusi vaļā, tāpēc domāju, ko darīt..

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

lizete

from: [info]liidzis
date: Mar. 24., 2011 - 03:29 pm
#

lielopa gaļa ir sarkana salīdzinot ar cūku un vistu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


University of Awesomeness

from: [info]kini
date: Mar. 24., 2011 - 03:37 pm
#

salīdzinot, protams, ir, bet pēc nokaušanas parasti viņa kļūst pelēkāka, tas ir normāli.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Не бывает атеистов в окопах под огнём

from: [info]dunkelheit
date: Mar. 24., 2011 - 03:45 pm
#

nopirku jaunu iepakoju un salīdzinājumā ir kā balts un melns pēc krāsa un smarža arī patīkamāka. tā kā būs mācība tik ilgi neko neturēt :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


University of Awesomeness

from: [info]kini
date: Mar. 24., 2011 - 03:46 pm
#

aha, ar gaļām un zivīm var ieberzties dikti, tāpēc labāk neriskēt ;)

Atbildēt | Iepriekšējais