« previous entry | next entry »
Mar. 24., 2011 | 01:34 pm
posted by: dunkelheit in pajautaa
pirms 2 dienām (vai arī 3) nopirku liellopu malto gaļu vakuuma iepakojumā, derīguma termiņš ir "vismaz" līdz rītam. šodien skatos tā gaļa tāda blāva palikusi (pelēcīga). Kas tam ir par iemeslu un vai tāda ir ēdama? neesmu vēl taisījusi vaļā, tāpēc domāju, ko darīt..
from: kini
date: Mar. 24., 2011 - 02:53 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: dunkelheit
date: Mar. 24., 2011 - 02:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Mar. 24., 2011 - 02:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: liidzis
date: Mar. 24., 2011 - 03:29 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kini
date: Mar. 24., 2011 - 03:37 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dunkelheit
date: Mar. 24., 2011 - 03:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kini
date: Mar. 24., 2011 - 03:46 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais