pajautaa

Pīrāgi

« previous entry | next entry »
Feb. 26., 2011 | 07:31 pm
posted by: flitta in pajautaa

Ja es šovakar izcepju pīrāgus un smalkmaizītes un tos rīt no rīta savāc lai apēstu rītdienas plkst.18:00 - viņi vēl būs ēdami, vai galīgi cieti? (saprotu, ka tas atkarīgs no mīklas, bet nu pieņemsim, ka taisu tādu pašu mīklu kā Mārtiņa beķerejā).

Jeb jautāšu savādāk - vai Mārtiņa beķerejas pīrāgi iepakoti kastē un atstāti ledusskapī izturētu līdz rītdienas plkst.18:00, pie nosacījuma, ka tie tiek izcepti šodien ap pusnakti?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

starsailor

from: [info]starsailor
date: Feb. 26., 2011 - 07:49 pm
#

a kāpēc gan ne?

Atbildēt | Diskusija


flitta

from: [info]flitta
date: Feb. 26., 2011 - 07:55 pm
#

nju, ir taču kaut kāds laiks, pēc kura viņi sakalst, ne? Standarta klinģera kastē gaiss tomēr arī ir - tā kā izžut arī var paspēt. Nu, bulciņa pēc 12 h nostāvēšanas vitrīnā nav tā foršākā... a par kasti nezinu, tapēc jautāju. :(

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Feb. 26., 2011 - 08:23 pm
#

polietilēns! sk. zemāk!

Atbildēt | Iepriekšējais


only after dark

from: [info]tvarj
date: Feb. 26., 2011 - 07:54 pm
#

galvenais neliec viņus vēl karstus ledusskapī :)

Atbildēt | Diskusija


flitta

from: [info]flitta
date: Feb. 26., 2011 - 07:56 pm
#

a kas notiks? =)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


only after dark

from: [info]tvarj
date: Feb. 26., 2011 - 07:58 pm
#

saplaks

nezinu neko par ledusskapjiem, bet mūsumājās pēc izcepšanas visas smalkmaizītes tiek turētas uz šķīvja zem tīra dvielīša. nekādas sakalšanas pazīmes netiek novērotas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Feb. 26., 2011 - 08:22 pm
#

jā, dvielītis vai pārtikas plēve uzglabā ilgāk miltu izstrādājumus mīkstus. ne velti bulciņas un maizi pārdot polietilēna iepakojumos!

Atbildēt | Iepriekšējais


zan

from: [info]zan
date: Feb. 26., 2011 - 07:58 pm
#

ieliec maisiņā, tas palīdz bulkām un pīrāgiem pret sacietēšanu.

Atbildēt | Diskusija


es pats personīgs

from: [info]maigs
date: Feb. 26., 2011 - 08:19 pm
#

viņas taču sāks svīst!

Atbildēt | Iepriekšējais


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Feb. 26., 2011 - 08:27 pm
#

cep no rīta labāk

Atbildēt


10punkts15

from: [info]10punkts15
date: Feb. 26., 2011 - 09:38 pm
#

Ja mīklas pagatavošanai tiks izmantots kvalitatīvs sviests vai margarīns un neliksi mazāk taukvielu nekā vajag, tad tie būs mīksti arī nākamajā dienā.
Glabā bļodā un apsedz ar dvielīti vēl siltus.
Tā darīja mana vecmamma un es arī tā daru, pīrāgi ir labi un nav cieti vismaz trīs dienas.

Atbildēt


jaz ui

from: [info]dzjazhui
date: Feb. 27., 2011 - 08:30 am
#

Es pīrāgus cepu pēc šīs receptes: http://virtuve.calis.lv/receptes/foto-receptes/saldie-edieni/rauga-mikla/
Pīrāgus ēdam 3-4 dienas brokastu vajadzībām. Mīksti un garšīgi ilgu, ilgu laiku.
Izcep noņem uzriez no pannas uzliec uz restes (es lieku uz tās kas cepešplītīm nāk komplektā, uzklāju pa virsu dvielīti.
Kad atdzisuši lieku celofāna maisiņā, aizsienu galu un gatavs.
Pēc manas pieredzes pīrāgi paliek cieti ledusskapī, viņiem labāk patīk maisiņā

Atbildēt