« previous entry | next entry »
Feb. 1., 2011 | 04:46 pm
posted by: lotele in pajautaa

vajag jaunu un dumju skuķi, kas diemžēl man rados pagadījies, atrunāt no muļķībām. Jau otro dienu buros internetos cauri dažādiem info, bet šķiet vairāk derēs no "draudzeņu apcirkņiem".
Skuķis uzķēries uz musulmani, kas knapi šļupst Angliski, nedēļu paciemojās Ziemassvētkos, tagad taisās braukt atpakaļ un murgo kko par precībām.
Tātad, kas var un vēlas padalīties pieredzē par dzīvi ar musulmani (laulība, intīmas attiecības, skolas biedrs vai vnk paziņas). Es būtu ļoti, ļoti pateicīga, jo vismaz šādi stāsti varbūt liks meitenei kko pārdomāt :(

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {36}

from: [info]koijots
date: Feb. 2., 2011 - 04:21 pm
#

1.4. Fiktīvās laulības, cilvēktirdzniecība

2010. gadā Latvijas pilsones Īrijā bija noslēgušas 320 laulības: 143 ar Pakistānas, 37 ar Indijas, 17 ar Bangladešas, 11 ar Nigērijas pilsoņiem, kā arī ar Afganistānas, Ēģiptes, Irākas, Sīrijas un citu valstu pilsoņiem (2009.gadā - 357, no tām 257 ar Pakistānas, 80 ar Indijas, 20 ar Bangladešas un citu valstu pilsoņiem).

2010.gadā Kiprā Latvijas pilsones bija noslēgušas 45 laulības (2009.gadā - 84 laulības).

ĀM turpinās piedalīties preventīvās kampaņās, sadarbosies ar citām iestādēm un organizācijām, kā arī apmācīs savus darbiniekus atpazīt cilvēktirdzniecības upurus.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]koijots
date: Feb. 2., 2011 - 04:24 pm
#

Samazinās Īrijā un Kiprā noslēgto fiktīvo laulību skaits starp Latvijas pilsonēm un eksotisko valstu piederīgajiem

RĪGA, Feb 02 BNS - Pērn samazinājies Īrijā un Kiprā noslēgto fiktīvo laulību skaits starp Latvijas pilsonēm un eksotisko valstu piederīgajiem, lai gan tā joprojām ir nopietna problēma.

Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Teikmanis žurnālistiem trešdien pavēstīja, ka 2010.gadā Latvijas pilsones Īrijā bija noslēgušas 320 laulības. Runājot Teikmaņa vārdiem, mīlestība bija skārusi 143 Pakistānas, 37 Indijas, 17 Bangladešas un 11 Nigērijas pilsoņus, kuri noslēguši laulības ar Latvijas daiļavām. Latvietes fiktīvās laulībās dodas arī ar Afganistānas, Ēģiptes, Irākas, Sīrijas un citu valstu pilsoņiem.

Savukārt Kiprā pērn Latvijas pilsones bija noslēgušas 45 fiktīvas laulības.

2009.gadā Īrijā tika noslēgtas 357 laulības, bet Kiprā - 84.

Teikmanis atzina, ka fiktīvo laulību skaita samazinājums skaidrojams ar plašajām informatīvajām kampaņām. Šādu laulību skaits varētu arī samazināties, uzlabojoties ekonomiskajai situācijai Latvijā.

"Liela nozīme ir arī ekonomiskajai situācijai, jo ne jau aiz labas dzīves meitenes meklē šādu peļņas veidu. Uzlabojoties ekonomiskajai situācijai, var sagaidīt, ka samazināsies fiktīvo laulību skaits," pieļāva Teikmanis.

Atbildēt | Iepriekšējais