pajautaa

Hartvik F un PETA

« previous entry | next entry »
Dec. 29., 2010 | 09:08 pm
posted by: digna in pajautaa

Labvakar, biedri!
1)Sakiet lūdzu, vai jums ir kas vairāk zināms par šo uzņēmumu? Gūglēju, gūglēju un neko vairāk par telefonnumuru (gan jau, ka kaut kad arī uzzvanīšu) un adresi, kā arī vienu sūdzību, nesagūglēju. Interesē "uzņēmuma filosofija", ar kādu domu dibināts, kur un kā dabon gaļu saviem izstrādājumiem un tamlīdzīgas lietas, nevis grāmatvedība, finanses un nodokļi. Varbūt kādam no jums tas uzņēmums pieder un jūs labprāt par to pastāstītu? :)

2)Sakiet lūdzu, ja jums ir par to kas zināms, kāpēc Latvijā nav oficiālas PETAs "filiāles"? Vai zināt kādu, kas vēlētos būt tādas vadītājs iekš mūsu valsts (es nē, es negribu un nemaz "neatbilstu prasībām", ja tā var teikt, bet es varbūt būtu gatava iesaistīties kādos pasākumos).
PETA nav piesegs kādiem sliktiem darbiem?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

Strēlniece

from: [info]str
date: Dec. 29., 2010 - 09:29 pm
#

1)
ja tas ir tā desu fabrika pie Vefa, tur ir ļoti kvalitatīvi izstrādājumi. viss ir dārgi, bet ļoti svaigs.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]digna
date: Dec. 29., 2010 - 09:32 pm
#

Jā, Desu darbnīca. Tik daudz es pati zinu, bet par uzņēmumu nekas nav zināms? :)
Ne tikai svaigs, bet bez liekiem ēēē un garšīgs arī. Gribētos noskaidrot arī to, cik "ētisks", t.i., kādos apstākļos tiek turēti dzīvnieki, ar ko tiek baroti un tamlīdzīgi.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Strēlniece

from: [info]str
date: Dec. 29., 2010 - 09:46 pm
#

nuu- viņi jau paši gaļu neaudzē,,,


tad jau drīzāk pie zemniekiem jāmekē- tjipa zemnieks.info

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]digna
date: Dec. 29., 2010 - 10:01 pm
#

Nav nozīmes, kas, bet - kā.
Ai, nu, karoče jāzvana un jāmeklē kāds dibenātājs. :)

Atbildēt | Iepriekšējais


!

from: [info]jedritvai
date: Dec. 29., 2010 - 09:56 pm
#

PETAi filiāles Latvijā droši vien nav tāpēc, ka nebūtu pietiekami daudz biezmakainu cilvēku, no kuriem saņemt naudiņas viņu karnevāliskajām izdaribām.

Atbildēt | Diskusija


suspends

from: [info]suspends
date: Dec. 29., 2010 - 10:58 pm
#

kā arī sabiedrībā populāru cacu, kuras būtu ar mieru bez maksas atklāt pupu tēmu :D

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]po
date: Dec. 29., 2010 - 11:53 pm
#

PETA ir gan piesegs sliktiem darbiem. Tādi kā mūsdienu komjaunieši, oktobrēni, kas kopā ar "pasaules glābēju" Greenpeace kruķī jaunas globālas reliģijas veidošanu centralizētai tautu kontrolei. Nu, kkas līdzīgs moroņiem, tikai komunistiskā izpildījumā. Karoč, nodrošina cilvēkiem ilūziju, ka viņi paliek labāki, īstenojot sen lolotus pasaules elites reliģiskos sapņus.
Protams, tas nenozīmē, ka visiem tas liksies slikti. Ir tak cilvēki, kas par Ļeņinu fano un par Nīči un Darvinu un visām iespējamām totalitārisma formām, jo jūtas gudrāki par visiem un tāpēc grib, lai "visi tie mežoņi" tiktu apspiesti un piespiedu kārtā debilizēti vai nogalināti.
Karoč, kā redzi, tēma ir pārāk plaša, bet jebkurā gadījumā - "zaļie" ir tie paši "sarkanie" tikai @ 21.gs.

Atbildēt


from: [info]atis
date: Dec. 30., 2010 - 11:33 am
#

PETA, tāpat kā visas citas radikālās vides organizācijas, domāta jauniešiem-maksimālistiem. Ja to tā uztver, nav jau ne vainas, viņiem interesanti un tas jau galvenais. Esmu mazliet šādās aktivitātēs bijis iesaistīts (ne Latvijā), nevar noliegt, ka bija interesanti, pasākums ar saturu vienmēr foršāks par trulu dzeršanu.

Bet kaut kādu dziļāku jēgu vai nozīmi, manuprāt, meklēt velti. Gan jau zem šķīstās ideoloģiskās virskārtas ir šmuces ar sponsoriem, krāpšanās ar datiem utjp., kas neizbēgami pavada jebkuru šādu organizāciju.

Atbildēt