Tiem, kas ir cīnījušies ar neveseliem kaimiņiem

« previous entry | next entry »
Dec. 20., 2010 | 07:48 pm
posted by: livia in pajautaa

Situācija tāda:

dzīvojam dzīvoklī, kur pims gada dzīvoja mūsu radinieks. Radinieks bija īpatnējs un jā- vienreiz apludināja apakšējos kaimiņus.
Patreiz viņa dzīvoklī dzīvoju es ar draudzeni, visas dzīvokļa pilnvaras ir manam tētim (radinieka brālim)

jau divas reizes apkakšējais kaimiņš ir cēlis nepamatotas sūdzības pret šo dzīvokli, ka tas ir viņu apludinājis.. abas reizes tika izsaukti pašvaldības apsekotāji un, protams, nekas netika konstatēts. Bet dēļ tā manam tētim speciāli bija jāizbrīvē laiks darba dienā un jātriecās uz pilsētas otru galu.

bet tikko bija kronis visam- kāds mūsu dzīvoklim atslēdza elektrību. es kamēr pa tumsu sameklēju atslēgas un atvēru durvis- "ļaundaris" jau bija prom, bet es dzirdēju, kā kāds ieiet un aizveras apakšējā dzīvokļa durvis (protams es nevaru apgalvot 100%, bet tomēr uzticos savām maņām).. skatos- jā, vaļā mūsu sadales skapis un atslēgta elektrība tikai mūsu dzīvoklim. Pieslēdzu un it kā nekas tāds un, tomēr, dusmas! Vienreiz šis pats kaimiņš brauca liftā ar manu dzīvokļa biedreni, izkāpa stāvu zemāk un zem trepēm klusējot lūrēja, kurā dzīvoklī viņa ieiet.. ar nekas tāds, bet creepy..

karoč, jautājums tāds- kā man nākošreiz rīkoties, ja atkal tiek traucēts mūsu miers- nepamatoti izsaukti apsekotāji vai atslēgta elektrība? kā tas klasificējās? nekā, neko nevaru pierādīt, kamēr pie rokas nav pieķerts, vai tomēr.. ?

padalaties ar pieredzi!
paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

Strēlniece

from: [info]str
date: Dec. 20., 2010 - 07:54 pm
#

elektrības skapim ir opcija- atslēga piekaramā.

Atbildēt


masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Dec. 20., 2010 - 08:01 pm
#

nesaprotu, kapēc tēvam jātriecas uz dzīvokli. Tev vajag papīru, kas apliecina, ka tev ir tiesības tur dzīvot - piemēram īres līgumu ar pašas tēvu, kur teikts, ka tu tur dzīvo, viņam neko nemaksā, par visu notiekošo uzņemies atbildību. Tādā gadījumā tev būs ko uzrādīt policijai, avārijas dienestam vai jebkam citam. Tas, protams, neatrisina kaimiņu problēmu, bet vismaz netiek traucēts vēl vienam cilvēkam.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]livia
date: Dec. 20., 2010 - 08:35 pm
#

tēvs ir mans patēvs un officiāli mūs nekas nesaista un dzīvoklis ir pašvaldības un radinieks ir ārstniecības iestādē un tētis ir aizbildnis, mēs jau mēģinājām nokārtot officiāli, bet kamēr es neaprecos ar patēvu vai viņa brāli- dzīvokli man nevar nodot kā apakšīŗniecei

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Sapnix

from: [info]rudzupuke
date: Dec. 20., 2010 - 10:00 pm
#

var taču vienkārši pilnvarot veikt jebkādas darbības

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]livia
date: Dec. 21., 2010 - 12:30 am
#

nevar, long story, bet šinī gadījumā nevar (mums ir jurists un pat sakari, bet šinī gadījumā nevar)..

Atbildēt | Iepriekšējais


 Stiller Ozean

from: [info]klusais_okeans
date: Dec. 20., 2010 - 08:13 pm
#

nez, es laikam šādā situācijā palūgtu savam tēvam ar nedraudzīgo kaimiņu parunāt- varbūt nākamreiz baidīsies tik stulbos veidos traucēt mieru

Atbildēt


Master of Disaster

from: [info]krazuu
date: Dec. 20., 2010 - 08:24 pm
#

zorri, bet reāli tur neko nevar darīt.
zinu šīs visas peripētijas no galvas. man arī tāda paša ķeza ar kaimiņu. manējais man apraksta dzīvokļa ārdurvis, liek zem kājslauķīša suņa kakas, bumsī pa griestiem (tas, kas man grīda) utt utjp. vecs preteklis un šiziks ir tas mans kaimiņš. paši runāt ar viņu vairs nerunājam, nav jēgas, viņš kaut ko ir ieņēmis galvā un bubina savu bubināmo. apsaimniekotājiem po, viņi tikai apsaimnieko. policija vien rokas noplāta, nevar šitādiem mērgļiem neko izdarīt, nu nevar.
ja raksti iesniegumu policijai, tad viņi brauks un apjautās arī kaimiņus. ja pretīgais kaimiņš traucē dzīvot arī 2 citiem kaimiņiem (neskaitot tava dzīvokļa iemītniekus, jo tie skaitās kā ieinteresētās puses), tad varbūt uzs\aks lietu, tb pirmā reizē brīdinājums, pārrunas, nākamā reizē varbūt sods (atkarībā no nodarījuma kaitniecības pakāpes).
veiksmi!

Atbildēt


from: [info]chmo
date: Dec. 20., 2010 - 08:54 pm
#

Vajag tam pamuļķim iespiest atslēgā superlīmi pa nakti. Varbūt netiks ārā.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]livia
date: Dec. 20., 2010 - 08:56 pm
#

es jau te cīnos ar iekšējām idejām (nolikt kaku pie durvīm, uzlikt avīzi pa virsu, aizdedzināt un piezvanīt pie durvīm, lai sākt dzēst uguni ar kāju :D ).... bet nedrīkst jau!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Dec. 20., 2010 - 10:19 pm
#

un ar ko tad tu būsi labāka par viņu? :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]livia
date: Dec. 21., 2010 - 12:29 am
#

nē, nu zinu zinu.. zinu jau zinu :D
tie tādi.. acumirklīgi kārdinājumi pret tādu kaitniecību :D

Atbildēt | Iepriekšējais


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Dec. 20., 2010 - 09:19 pm
#

Tādas cīņas ir dikti neauglīgas un resursus un nervus patērējošas :(
Neenu, ja dikti gribas cīnīties, ir skaistas grāmatas pilnas ar visādiem padomiem. Vairāk vai mazāk kaitīgiem padomiem ;)

Atbildēt


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Dec. 20., 2010 - 09:56 pm
#

man liekas, ka ar tadiem cilvēkiem var tik gala tikai ar iebaidīšanas tehniku. Nevajag varbūt sūtīt kultūristus ar besbolenēm, bet, piemēram, kādu draugu, kuram ir smalkas (inteliģenta cilvēka:) drēbes un gudra valodiņa. Lai piezvana pie durvīm un saka, ka ir jūsu jurists, ka saņēmis sūdzības, ka gatavo lietu tiesai, ka tagad jau ir video materiāls, kur redzamas dažas cūcības. "starpcitu, jūs nezinājāt, ka pirms mēneša augštāva kapņu laukumiņā tika uzstādīta novērošanas kamera?!" (pielīmējiet stūrī kādu muļāžu - ala kameru. Vienvārdsakot, pavariējiet ar gudru iebaidīšanu, jo kā likums, šitādi, sīko riebeklību pastrādātāji ir likumos pilnīgi zābaki.

Atbildēt


barvins

from: [info]barvins
date: Dec. 20., 2010 - 10:35 pm
#

Atrodi kaimiņam citu hobiju.

Atbildēt


Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā

from: [info]savaadaisu
date: Dec. 21., 2010 - 08:04 am
#

Visādus tādus mūdžus tikai ar likumīgiem līdzekļiem. Par katru sūdu iesniegums policijā. Ja uzreiz nebūs līdzēts, ta pie lielākām mūdzībām nebūs attaisnojums, ka tas jau netīšām, jo būs jau vairākas sūdzības par konkrēto personu.
Noteikti NEVAJAG likt kakas pie durvīm un tamlīdzīgi izklaidēties.

Atbildēt