pajautaa

Kulinārija

« previous entry | next entry »
Dec. 3., 2010 | 12:44 pm
posted by: maigs in pajautaa

Kā īsti sauc tādu krējuma vai siera tipa mērci, ko lej virsū sacepumiem/sautējumiem - respektīvi, ieliek plakanā zemā traukā, piemēram, dārzeņus un pārlej ar to mērci, un tak tas viss tajā cepeškrāsnī taisās/sautējās.
Viņai taču ir kaut kāds nosaukums, ne ? Gaiša krāsa un viņa nopērkama veikalos arī esot.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

Не бывает атеистов в окопах под огнём

from: [info]dunkelheit
date: Dec. 3., 2010 - 01:51 pm
#

sauc par mērci. Vācijā arī ir visādas blabla-mērces, tikai no kā taisīta ir pie nosaukuma.

Atbildēt


ю

from: [info]ttp
date: Dec. 3., 2010 - 01:53 pm
#

moš bešamela mērce?

Atbildēt | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Dec. 3., 2010 - 01:54 pm
#

fui, nē, tur ir milti daudz

Atbildēt | Iepriekšējais


Accusativus cum infinitivo

from: [info]reportiere
date: Dec. 3., 2010 - 02:06 pm
#

man arī uzreiz iešāvās prātā tā, vai citas mother sauces, bet pēc apraksta nevar īsti saprast

varbūt tiešām kāda no tām?

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]eermaniitis
date: Dec. 3., 2010 - 02:01 pm
#

saldā krējuma mērce?

Atbildēt


from: [info]au_ra
date: Dec. 3., 2010 - 02:12 pm
#

man ar šķiet, ka tā ir parastā saldā krējuma mērce, kā piemēram šeit

http://www.receptes.lv/receptes/kartupelu-sacepums-ar-vistu-un-senem/

Atbildēt