Kulinārija
« previous entry | next entry »
Dec. 3., 2010 | 12:44 pm
posted by: maigs in pajautaa
Kā īsti sauc tādu krējuma vai siera tipa mērci, ko lej virsū sacepumiem/sautējumiem - respektīvi, ieliek plakanā zemā traukā, piemēram, dārzeņus un pārlej ar to mērci, un tak tas viss tajā cepeškrāsnī taisās/sautējās.
Viņai taču ir kaut kāds nosaukums, ne ? Gaiša krāsa un viņa nopērkama veikalos arī esot.
Viņai taču ir kaut kāds nosaukums, ne ? Gaiša krāsa un viņa nopērkama veikalos arī esot.
from:
dunkelheit
date: Dec. 3., 2010 - 01:51 pm
#
Atbildēt
from:
ttp
date: Dec. 3., 2010 - 01:53 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
dzeina
date: Dec. 3., 2010 - 01:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
reportiere
date: Dec. 3., 2010 - 02:06 pm
#
varbūt tiešām kāda no tām?
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
eermaniitis
date: Dec. 3., 2010 - 02:01 pm
#
Atbildēt
from:
au_ra
date: Dec. 3., 2010 - 02:12 pm
#
http://www.receptes.lv/receptes/kartupe
Atbildēt