pajautaa

Kulinārija

« previous entry | next entry »
Dec. 3., 2010 | 12:44 pm
posted by: maigs in pajautaa

Kā īsti sauc tādu krējuma vai siera tipa mērci, ko lej virsū sacepumiem/sautējumiem - respektīvi, ieliek plakanā zemā traukā, piemēram, dārzeņus un pārlej ar to mērci, un tak tas viss tajā cepeškrāsnī taisās/sautējās.
Viņai taču ir kaut kāds nosaukums, ne ? Gaiša krāsa un viņa nopērkama veikalos arī esot.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

Не бывает атеистов в окопах под огнём

from: [info]dunkelheit
date: Dec. 3., 2010 - 01:51 pm
#

sauc par mērci. Vācijā arī ir visādas blabla-mērces, tikai no kā taisīta ir pie nosaukuma.

Atbildēt