Šniceļu recepte.
« previous entry | next entry »
Nov. 8., 2010 | 03:23 pm
posted by: unpy in pajautaa
Aizrunājāmies līdz padomju laiku ēdnīcu šnicelēm - nu, tām, par kurām stāsta,ka bija nesaprotamā proporcijā ar "ķieģelīti" atjauktas. Tas bija padomju pavāru lielākais noslēpums, kurš ārpus ģildes nev izpaužams nekādā veidā vai varbūt šeit ir kāds/-a, kas varētu šeit recepti vai linku uz recepti ievietot? Ja kāds ko zin, neslēpiet sveci zem pūra - būtu ļoti interesanti pamēģināt ko tādu pagatavot.
from:
envija
date: Nov. 8., 2010 - 04:23 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
envija
date: Nov. 8., 2010 - 04:24 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
unpy
date: Nov. 8., 2010 - 04:26 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
sirdna
date: Nov. 8., 2010 - 04:31 pm
#
Teorētiski šnicelē jābūt kapātai, nevis maltai gaļai, imho.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
kramers
date: Nov. 8., 2010 - 04:35 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
unpy
date: Nov. 8., 2010 - 04:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
kramers
date: Nov. 8., 2010 - 04:58 pm
#
No 1977-1983 biju cieši saistīts ar sabiedrisko ēdināšanu.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
unpy
date: Nov. 8., 2010 - 05:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
le_minga
date: Nov. 8., 2010 - 06:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
unpy
date: Nov. 8., 2010 - 04:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
sirdna
date: Nov. 8., 2010 - 05:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
envija
date: Nov. 8., 2010 - 05:44 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
le_minga
date: Nov. 8., 2010 - 06:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais