Šniceļu recepte.

« previous entry | next entry »
Nov. 8., 2010 | 03:23 pm
posted by: unpy in pajautaa

Aizrunājāmies līdz padomju laiku ēdnīcu šnicelēm - nu, tām, par kurām stāsta,ka bija nesaprotamā proporcijā ar "ķieģelīti" atjauktas. Tas bija padomju pavāru lielākais noslēpums, kurš ārpus ģildes nev izpaužams nekādā veidā vai varbūt šeit ir kāds/-a, kas varētu šeit recepti vai linku uz recepti ievietot? Ja kāds ko zin, neslēpiet sveci zem pūra - būtu ļoti interesanti pamēģināt ko tādu pagatavot.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {31}

Envija

from: [info]envija
date: Nov. 8., 2010 - 05:44 pm
#

Oi, uz aci bij, bet maize bišķ vairāk nekā 1/3 bet ne gluži 1:1, tad jūk pavisam ārā :D Ieteiktu sākt ar 1/3, izcept paraugu, da padegustēt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Nov. 8., 2010 - 06:21 pm
#

mani izbrīna autora pieminētsais :ķieģelītis" - cik atceros, gaišās maizes klāt lika (baltmaize, karaša un tml.) - un protams kartupeļus - gan vārītus, gan svaigus..

Atbildēt | Iepriekšējais